Predici de trezire, de William C. Burns

Cuvinte la vreme potrivita Dragul meu pacatos, pacatul nu e un nimic. Vina lui nu e un fleac. Puterea lui este atat de mare, incat doar Duhul lui Iehova o poate distruge si poate elibera sufletul. Hotararile si fermitatea voastra nu vor putea nimici puter...

15.90 Lei

stoc epuizat

Cuvinte la vreme potrivita Dragul meu pacatos, pacatul nu e un nimic. Vina lui nu e un fleac. Puterea lui este atat de mare, incat doar Duhul lui Iehova o poate distruge si poate elibera sufletul. Hotararile si fermitatea voastra nu vor putea nimici puterea pacatului, nici prietenii, nici vointa voastra, nici cunostinta; asa ca, refugiul vostru este in Mielul rastignit! Nu exista nici un alt adapost – nici unul!

Crestinilor, cand veti incepe sa traiti ca inaintea marelui tron alb, va veti bucura. De ce sa traiti la un nivel atat de jos fata de privilegiile care vi s-au dat, fiind deprimati si ingrijorati la orice vi se intampla aici pe pamant? Anticipati cerul! Priviti departe, departe. Mergeti cativa ani inainte prin credinta, sariti peste ei si va veti gasi deasupra acestei sfere a mortalitatii, unde pamantul este deja trecut. Inaltati-va dincolo de negura si umbre, deasupra intunericului si norilor intrati in cerul albastru eteric al dragostei vesnice a lui Dumnezeu. Oare aceasta experienta nu va va face mai sfinti? Ah! Nici un om care locuieste mult in cer nu poate sa priveasca pacatul decat cu dezgust.