Predici pentru Paşti, Vol. 2

Autor: Vasile Hozan

Drumul străbătut de Isus în săptămâna Paştelui, prezentat de pastorul Vasile Hozan în cartea „Predici pentru Paşti”, zi după zi, clipă de clipă, e un urcuş anevoios, o pantă abruptă a unui munte cu piscuri î...

45.00 Lei

Drumul străbătut de Isus în săptămâna Paştelui, prezentat de pastorul Vasile Hozan în cartea „Predici pentru Paşti”, zi după zi, clipă de clipă, e un urcuş anevoios, o pantă abruptă a unui munte cu piscuri îndrăzneţe. Escaladarea lui nu e uşoară, dar, la final, priveliştea de sus, de pe culme, merită tot efortul!... Noi toţi cei ce ne dorim a fi urmaşi ai lui Isus trebuie să străbatem în viaţa noastră acest drum pe care a păşit Hristos. Sunt zile de „florii” în viaţa noastră când suntem omagiaţi, lăudaţi, aclamaţi. Sunt și zile în care suntem trădaţi, huliţi, jigniţi sau acuzaţi pe nedrept. Sunt ani grei în care crucea pe care o târâm după noi ne pare enorm de grea. Cădem deseori, apoi susţinuţi şi întăriţi de putere divină ne ridicăm. Oare de ce toate aceste suferinţe? Aflăm, citind printre rândurile acestei cărţi, că unul din cele mai mari paradoxuri ale credinţei creştine e acela că învățăm şi ne maturizăm prin greutăţi şi probleme.

Vasile Hozan s-a născut pe data de 18 octombrie 1939. S-a căsătorit la Sebeșel, județul Alba. Aici a păstorit douăsprezece biserici. Din 1990 s-a mutat în Sibiu, înființând biserica de pe strada Lupeni și păstorind alte nouă biserici. A luptat cu toată râvna la înființarea radioului RVE Sibiu. În anul 1995, împreună cu soția, au sosit în Kitchener, Canada, unde, până azi, este pastorul senior al Bisericii Penticostale Române. Aici s-a dedicat, pe lângă pastorație, predicare, ajutorarea săracilor, și scrisului. Timp de treisprezece ani a scris revista „Cuvânt de învățătură” și mai multe cărți bogate în conținutul lor educativ spiritual.

La finalul acestei cărți, zicem din inimă: Glorificat să fie Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt! Amin! Amin!

 

Lucrarea prezintă o serie de predici pentru sărbătorile de Paște ale pastorului Vasile Hozan.

Pagini: 268 pagini
Format 14, 5 x 20, 5 cm
Data publicarii: 2013
Autor: Vasile Hozan
Editura: NU
Limba: română

Te-ar mai putea interesa...