Pregatiti pentru a predica

Autor: Greg Scharf

Conlucratori cu Dumnezeu in predicarea cuvantului Aceasta carte contine o bogatie de intelepciune practica pentru cel care predica. Fie ca predici doar ocazional, fie ca esti un pastor-invatator cu experienta sau un lucrator care intelege ca este chemat s...

31.90 Lei

Conlucratori cu Dumnezeu in predicarea cuvantului Aceasta carte contine o bogatie de intelepciune practica pentru cel care predica. Fie ca predici doar ocazional, fie ca esti un pastor-invatator cu experienta sau un lucrator care intelege ca este chemat sa predice Cuvantul lui Dumnezeu, vei descoperi ca aceasta carte iti va fi de mare ajutor.

Elementul cheie pe care Scharf il sustine pe tot cuprinsul cartii este pregatirea pentru a predica: in primul rand pregatirea predicatorului si in al doilea rand pregatirea mesajului. Acest echilibru biblic ne reaminteste de seriozitatea acestei slujbe. Predicarea nu inseamna numai explicare - ea reprezinta proclamarea Cuvantului viu si vesnic al lui Dumnezeu.

Scharf se remarca in scrierea acestei carti prin capitolele detaliate care vorbesc despre pregatirea mesajului. Abordarea atenta si logica cu siguranta va conduce la imbunatatirea predicarii.


GREG SCHARF este profesor si presedinte al departamentului de teologie pastorala la Trinity Evangelical Divinity School din Deerfiled, Illinois, USA.

Pagini: 219 pagini
Format 13 x 20 cm
Data publicarii: NU
Autor: Greg Scharf
Editura: NU
Limba: română

Te-ar mai putea interesa...