Prietenie cu intentii serioase, de Kay Kuzma

Discutii deschise cu tinerii necasatoriti   GASIREA FERICIRII pe care o cauti depinde in mare masura de doi factori: alegerea partenerului potrivit si capacitatea de a fi partenerul potrivit pentru persoana aleasa. Alege intelept. Dragostea nu este...

22.00 Lei

Discutii deschise cu tinerii necasatoriti

 

GASIREA FERICIRII pe care o cauti depinde in mare masura de doi factori: alegerea partenerului potrivit si capacitatea de a fi partenerul potrivit pentru persoana aleasa. Alege intelept. Dragostea nu este suficienta pentru a avea o casnicie durabila.

DACA AI INTENTII SERIOASE DE CASATORIE, citeste aceasta carte impreuna cu persoana iubita. Promite-ti personal si promiteti-va unul altuia ca veti evalua factorii de risc ce duc la instrainare si divort. Rezolvati problemele minore si majore din relatia voastra inainte de casatorie.

CASATORIA ESTE UN ANGAJAMENT PE VIATA. Alegerile pe care le faci inainte de casatorie sunt critice pentru fericirea viitoare: ele te ajuta sa descoperi cine estei si ce anume te face sa-ti cante inima de fericire. Prin urmare, traieste la maximum fiecare zi, devenind ceea ce Dumnezeu doreste de la tine. Crede ca Dumnezeu are in vedere lucruri bune pentru tine si ca dorinta inimii Lui este sa se implineasca dorinta inimii tale. Nu te multumi cu nimic mai putin!

Kay Kuzma

Te-ar mai putea interesa...