Prioritati divine, de H.A.Ironside

Alegerile pe care le faci reflecta prioritatile tale Care sunt lucrurile carora ar trebui sa le acord prioritate in viata mea? De fapt, intrebarea mai importanta este: Care sunt lucrurile carora Dumnezeu le acorda prioritate in viata mea? Cum ma raportez...

25.00 Lei

Alegerile pe care le faci reflecta prioritatile tale

Care sunt lucrurile carora ar trebui sa le acord prioritate in viata mea? De fapt, intrebarea mai importanta este: Care sunt lucrurile carora Dumnezeu le acorda prioritate in viata mea? Cum ma raportez eu la voia lui Dumnezeu?

Harry Ironside exploreaza, pe baza Scripturii, prioritatile lui Dumnezeu pentru viata noastra si ne indreapta privirile spre Domnul Isus Cristos, care Si-a trait viata in ascultare deplina de Tatal. Abordeaza de asemenea alte subiecte de actualitate pentru noi, mai ales in contextul contemporan, cand credinciosii evanghelici sunt in pericol sa-si piarda identitatea pentru ca sunt asaltati de invataturi nebiblice.

Scriptura nu-si pierde niciodata relevanta, iar Harry Ironside reuseste sa ne starneasca interesul pentru aprofundarea ei, redescoperind prioritatile divine.

Harry A. Ironside (1876 – 1951) a fost un predicator de exceptie. A inceput sa predice de la varsta de 11 ani, cand a organizat o scoala duminicala la care participau 60 de copii. In tinerete a fost foarte activ ca predicator in Armata Mantuirii. In perioada 1916-1929, a tinut peste 7.000 de predici. A fost pastor al cunoscutei Biserici Moody Memorial din Chicago in perioada 1930-1948. A predat de asemenea la Seminarul Teologic Dallas si a scris peste 100 de carti si brosuri. Comentariile sale asupra cartilor Bibliei, publicate in 31 de volume, continua sa fie lucrari de referinta apreciate.