Promisiune pentru ziua de maine, de Lori Wick

"Voi intelege daca nu aveti nevoie de mine sa raman toata vara, domnule McCandles. Stiu ca aceasta schimba planurile noastre initiale."Chase o studie si zise simplu: "Totul depinde de decizia pe care o iau. Daca angajez o alta insotitoare pentru Quintin, ...

34.90 Lei

"Voi intelege daca nu aveti nevoie de mine sa raman toata vara, domnule McCandles. Stiu ca aceasta schimba planurile noastre initiale."
Chase o studie si zise simplu: "Totul depinde de decizia pe care o iau. Daca angajez o alta insotitoare pentru Quintin, ai dreptate -- nu voi avea nevoie sa ramai. Daca aleg cealalta optiune, insa, voi avea foarte mare nevoie de tine".

Vioaie si impetuoasa, Katherine Taggart -- poreclita "Rusty" ("Ruginia") pentru parul ei cret de culoare roscata -- straluceste ca o raza de soare la orfelinatul matusii si unchiului ei. Intelegatoare fata de copii, dar neobisnuita sa calatoreasca singura in Vestul nepatruns, Rusty este insotita in prima ei calatorie de plasament a unor orfani de amabilul dar rezervatul domn Chase McCandles.

Cand Chase ii ofera lui Rusty o slujba ca insotitoare pentru tanarul lui fiu, Quintin, inima lui Rusty este sfasiata. Cum poate ea sa-l convinga pe Chase ca fiul lui are disperata nevoie de un tata? Si poate Chase sa invete sa se increada in Dumnezeu ca sa-l ajute sa-si dovedeasca dragostea si afectiunea fata de Quintin -- si fata de Rusty?

O poveste de dragoste, incredere si familie care incalzeste inima ... scrisa de autoarea unor carti de succes precum Where the Wild Rose Blooms, Whispers of Moonlight si To Know Her By Name.