Promisiuni zilnice pentru lideri, de John C. Maxwell

Oricine poate urma un drum, dar numai un lider poate fi deschizator de drumuri. Nu e deloc usor sa fii lider deoarece multi oameni isi pun nadejdea in tine:Familia si prietenii au nevoie de lideri care sa le ofere un exemplu de viata condusa de scopuri.C...

35.00 Lei

Oricine poate urma un drum, dar numai un lider poate fi deschizator de drumuri.

Nu e deloc usor sa fii lider deoarece multi oameni isi pun nadejdea in tine:
Familia si prietenii au nevoie de lideri care sa le ofere un exemplu de viata condusa de scopuri.
Copiii au nevoie de lideri care sa-i ajute sa-si atinga potentialul maxim.
Bisericile au nevoie de lideri care sa traseze o directie clara si sa-i echipeze pe sfinti.
Companiile au nevoie de lideri care sa nu fie interesati doar de profit, ci si de asigurarea unui loc de munca placut si dinamic.
Comunitatile au nevoie de lideri care sa construiasca o societate mai buna.

In timp ce altii se bizuiesc pe tine, pe cine te poti bizui tu? Raspunsul este Dumnezeu, Conducatorul suprem al universului!

Conducerea nu este pentru cei slabi de inger, dar e incurajator sa stii ca nu trebuie sa-ti porti singur povara. Acest devotional zilnic este menit sa te apropie de Dumnezeu, sa-ti ofere meditatii zilnice despre conducere, sa te ajute sa cresti spiritual si sa ramai concentrat asupra aspectelor legate de conducere pe masura ce te confrunti cu provocarile zilnice.

Daca-ti rezervi zilnic cateva minute pentru a te asigura ca-L urmezi pe Conducatorul suprem si ca inveti lectiile Lui despre conducere, vei fi, cu siguranta, un deschizator de drumuri atat pentru tine, cat si pentru cei pe care-i conduci acolo unde doreste Dumnezeu.

Fie ca Dumnezeu sa te binecuvanteze pe masura ce citesti acest devotional! Traieste in intelepciunea Lui! Fie ca El sa te aiba in paza Sa!

- John C. Maxwell

Devotionalul contine cate o lectura de o pagina pentru fiecare zi a anului: titlul devotiunii, verset biblic, devotiunea propriu-zisa, cartea lui John C. Maxwell de unde este inspirata devotiunea.

John. C. Maxwell este fondatorul unei organizatii internationale, nonprofit de conducere crestina numita EQUIP (Encouraging Qualities Undeveloped in People - incurajarea calitatilor nedezvoltate din oameni). Aceasta fundatie colaboreaza cu diferite persoane si organizatii din trupul lui Hristos in vederea invatarii si dezvoltarii deprinderilor de conducere ale oamenilor din domeniul academic, din cartierele sarace ale oraselor, din organizatii misionare si din bisericile din toata lumea.

Timp de peste 25 de ani Maxwell a fost pastor principal la mai multe biserici locale, cel mai recent la una dintre cele mai mari biserici din America. In 1985, a fondat Injoy, o organizatie care are ca scop principal sa-i ajute pe oameni sa-si atinga potentialul lor maxim, atat cel personal cat si cel de conducatori. In fiecare an Maxwell vorbeste el insusi la peste 250.000 de oameni si influenteaza vietile unui alt milion de oameni prin intermediul seminariilor, cartilor si casetelor. Este autorul a 21 de carti, dintre care amintim: The Success Journey (Calatorie reusita), Developing the Lider Within You (Cum sa dezvolti liderul din tine), Developing the Liders Around You (Cum sa dezvolti liderii din jurul tau), Break-through Parenting (Cum sa reusesti ca parinte), The Winning Attitude (Atitudinea invingatoare).