Promisiunile marete ale lui Dumnezeu pentru tine

Fiecare minut din fiecare ora a fiecarei zile este un dar de la Dumnezeu, o oportunitate unica de a trai o viata plina de semnificatie si desavarsita. De asemenea, fiecare zi este o provocare: sunt locuri unde sa mergem, oameni pe care sa-i vedem, lucruri...

14.90 Lei

stoc epuizat

Fiecare minut din fiecare ora a fiecarei zile este un dar de la Dumnezeu, o oportunitate unica de a trai o viata plina de semnificatie si desavarsita. De asemenea, fiecare zi este o provocare: sunt locuri unde sa mergem, oameni pe care sa-i vedem, lucruri pe care sa le realizam si alegeri de facut. Dar noi nu ne confruntam de unii singuri cu dilemele vietii intrucat Domnul nostru a promis sa ne calauzeasca si sa ne dea toata intelepciunea si discernamantul de care avem nevoie nu doar pentru deciziile majore, ci si pentru alegerile cele mai neinsemnate si mai simple.

Dar, uneori, cand vin problemele si provocarile, pare ca uitam ca El ne poarta de grija. Pur si simplu uitam de promisiunile si credinciosia Lui. Cand ne simtim pierduti uitam ca El este calauzitorul nostru. Cand situatiile par sa ne copleseasca uitam ca El este specialist in lucrurile care par imposibile. Si, cand uitam, ne gasim pe noi insine descurajati si infranti.

Ce s-ar intampla daca noi insine ne-am aminti in fiecare zi de promisiunile nepretuite din Cuvantul lui Dumnezeu? Ce-ar fi daca ne-am aduce aminte in fiecare zi ca niciuna din promisiunile Lui nu ramane neimplinita? Vom descoperi cum credinta noastra se adanceste, ascultarea creste si inimile noastre exalta. Sufletele ne-ar fi intarite, iar perspectiva asupra vietii ne-ar fi uimitoare.

Deci, ca sa va ajutam sa va amintiti de promisiunile lui Dumnezeu am adunat aici, in aceasta carticica, peste 900 dintre ele si le-am aranjat pe categorii ca sa le facem usor accesibile. Am inclus de asemenea un scurt gand devotional cu privire la fiecare subiect din Biblia de studiu pentru o viata deplina. Aceste scrieri, care se concentreaza asupra unei vieti victorioase prin puterea Duhului Sfant al lui Dumnezeu, vor asigura si mai multa inspiratie si un nou discernamant cu privire la fiecare categorie relevanta.

Indiferent care este provocarea cu care te confrunti, indiferent de ajutorul de care ai nevoie, ne rugam ca promisiunile remarcabile ale lui Dumnezeu din aceasta carte sa-ti aduca speranta si bucurie in fiecare zi. Si nu uita: niciuna din promisiunile Lui n-a ramas vreodata neimplinita!