Puterea care schimba lumea, de Bill Johnson

ESTE CEL MAI BUN MOMENT POSIBILIn fiecare zi, facem alegeri care influenteaza cultura si mediul din jurul nostru. Parte din scopul nostru este sa atacam problemele acestui pamant, rezolvandu-le. Ni s-au dat incredintat cheile schimbarii eterne, aici si ac...

25.00 Lei

ESTE CEL MAI BUN MOMENT POSIBIL
In fiecare zi, facem alegeri care influenteaza cultura si mediul din jurul nostru. Parte din scopul nostru este sa atacam problemele acestui pamant, rezolvandu-le. Ni s-au dat incredintat cheile schimbarii eterne, aici si acum.

PRIMESTE PUTEREA SI INTELEPCIUNEA LUI DUMNEZEU
Chivernisind strategic, pe termen lung intelepciunea Sa si iminenta puterii Sale facatoare de minuni, vom dovedi incontestabil inima, pasiunea si natura lui Dumnezeu. Vom atinge si vom vindeca inima oamenilor, a familior, comunitatilor, oraselor si natiunilor. Vom avea impact si semnificatie eterne, chiar acum.
 
CEL MAI BUN MOMENT SA FIM IN VIATA
Punand in aplicare puterea si intelepciunea lui Dumnezeu, urmarind scopurile Lui, cu speranta si pasiune pentru viitor, vom face minuni mari pentru Imparatia Lui.

Cuprins

Prefata de Jack Hayford
Multumiri
1. Efectul de sera
2. Dumnezeu are un vis
3. Prototipul profund
4. Reformatorul
5. Natura darului
6. Marele Test
7. Puterea frumusetii
8. Ce a predicat Isus
9. Iubind Babilonul
10. Stergerea liniilor de demarcatie
11. Fara diavol, fara probleme?
12. O teologie a binecuvantarii
13. Puterea celor zdrobiti
14. Viata din plin

Prefata

As vrea ca fiecare pastor sa poata avea parte la un moment dat de o vizita la Biserica Bethel din Redding, California. Va garantez,  mai mult ca sigur, ca veti avea parte de multa inspiratie si intelegere. De asemenea, veti observa integritatea cu care conducerea preda si guverneaza conducerea cu ajutorul lucrarilor Duhului Sfant.
Acest lucru se datoreaza fundamentelor care stau la baza modului in care Bill Johnson isi conduce si invata congregatia din Cuvantul lui Dumnezeu. Acesta urmareste cu credinciosie intelepciunea lui Dumnezeu si ii acorda cu sinceritate atentie.
Chiar daca veti gasi stiluri de lucrare revigorante sau "noi" la Biserica Bethel, veti descoperi si ca aceasta incearca sa evite atat reticenta produsa de teama, cat si credinta in lucrarile care impresioneaza. Fac aceasta precizare intrucat am slujit la Bethel si am descoperit ca aceasta biserica nu este un circ, asa cum pretindea un anumit critic. Este o pasune unde oile ratacite sau zdrobite din turma lui Cristos sunt mantuite si vindecate si unde o congregatie de mii de oameni se inchina si este hranita cu painea, laptele si carnea Cuvantului lui Dumnezeu. Oamenii sunt invatati cu pasiune si slujiti cu o credinta aplicata cu intelepciune.
Faptul ca pot afirma cele de mai sus nu inseamna ca Bethel este o biserica "perfecta". In schimb, este o asigurare a faptului ca Bethel se afla intr-un proces de "perfectionare" derulat intr-un mod eficient si cu credinciosie de catre lideri intelepti, grijulii, cu discernamant si sensibili, care onoreaza ceea ce spune proverbul: "Iata inceputul intelepciunii: dobandeste intelepciunea si, cu tot ce ai, dobandeste priceperea" (Proverbe 4:7).
Cred ca aceasta carte va va expune "inceputului intelepciunii" care, atunci cand este aplicat cu intelepciune, va va da ocazia sa dobanditi perspectiva asupra atitudinilor, practicilor si adevarurilor pe care ar trebui cu totii sa le adunam si sa le transformam in principii de viata.
Jack Hayford, pastor fondator, The Church On The Way