Puterea neclintită a credinței- Seria Cărările speranței. Vol. 2, de DE JANETTE OKE ȘI LAUREL OKE LOGAN

Ce multe s-au schimbat! Lillian Walsh și-a depășit cu mult limitele pe care credea că le are și s-a dovedit mai curajoasă ca o leoaică. Ea și sora ei, Grace, pe care a regăsit-o de curând, au reușit ...

47.00 Lei

Ce multe s-au schimbat! Lillian Walsh și-a depășit cu mult limitele pe care credea că le are și s-a dovedit mai curajoasă ca o leoaică. Ea și sora ei, Grace, pe care a regăsit-o de curând, au reușit să plaseze în familii bune din Canada trei dintre copiii orfani sosiți din Anglia și sunt pregătite pentru plasarea a încă doi copii, după sărbătoarea Anului Nou, însă atunci primesc vestea dramatică.
O jumătate de adevăr de care surorile s-au folosit pentru a-i proteja pe unii dintre orfani a dus la formularea unei plângeri oficiale împotriva lor și a unei scrisori prin care li se revocă dreptul de a-și administra propria casă de copii.
În plus, Walter, tânărul care i-a câștigat lui Lillian inima, părăsește ținutul, din cauza serviciului său în domeniul industriei petroliere, fără să-i lase vreo speranță cu privire la viitorul lor împreună, ceea ce adâncește și mai mult starea de confuzie și singurătate a lui Lillian.
Pentru că tot mai mulți copii sosiți din Anglia au nevoie de familii iubitoare, Lillian și Grace trebuie să recurgă la fiecare dram de ingeniozitate pentru a-și menține misiunea pe linia de plutire. Însă când informații nebănuite din trecut încep să iasă la lumină și când un nou val de copii imigranți ajung la ele prin niște circumstanțe suspicioase, surorile trebuie să decidă care sunt lucrurile pentru care merită să lupte și ce anume este mai bine să lase în mâinile lui Dumnezeu.

Janette Oke este celebră pentru cărțile creștine pe care le-a publicat de-a lungul anilor. Romanele ei s-au vândut în mai bine de 30 de milioane de exemplare. Este laureata mai multor premii literare.
Multe dintre cărțile ei au fost traduse în limba română.

Laurel Oke Logan a scris mai multe cărți, dintre care amintim biografia mamei sale, intitulată Janette Oke. A Heart for the Prairie, dar și – împreună cu mama sa – romanul Dana’s Valley și seria Întoarcere în Vestul canadian.

 

Nr. pagini: 340

Dimensiune: 14 x 20.5 cm

Coperta: flexibila 

An aparitie: 2022