Puterea rugăciunii unei femei

Nu vom fi niciodata fericite pana cand nu vom face din Dumnezeu sursa implinirii noastre si raspunsul tanjirilor noastre. Exista in lume o singura putere suficient de mare pentru a ne ajuta sa ne ridicam mai presus de noi insine si de dificultatile cu car...

46.00 Lei

Nu vom fi niciodata fericite pana cand nu vom face din Dumnezeu sursa implinirii noastre si raspunsul tanjirilor noastre. Exista in lume o singura putere suficient de mare pentru a ne ajuta sa ne ridicam mai presus de noi insine si de dificultatile cu care ne confruntam. Este puterea lui Dumnezeu.
El este Singurul care ar trebui sa aiba putere peste sufletele noastre.

Te-ai intrebat vreodata daca Dumnezeu chiar asculta rugaciunea ta?

Realitatea este ca Dumnezeu vrea sa vii in prezenta Lui in fiecare zi. El cunoaste nevoile tale, sperantele tale, dorintele tale si temerile tale, dar vrea sa le auda direct de la tine. Aceasta pentru ca Isi doreste o relatie mai profunda cu tine – o relatie in care nu doar sa-I vorbesti, ci si sa-I asculti cu blandete cuvintele rostite in inima ta.
Ti se pare mai usor sa te rogi pentru sotul tau, copiii tai, prietenii tai si familia ta extinsa? Dumnezeu doreste sa auda si cererile tale personale, sa tanjesti dupa prezenta Lui. El doreste sa iti gasesti implinirea in El, nu in alte lucruri; sa umbli aproape de El. Vrea sa cresti in credinta si in cunoasterea Cuvantului Sau; sa iti pui toata speranta si toate visurile in mainile Lui si sa Ii ceri sa iti implineasca toate nevoile. Cand vei face asa, El va deschide visteria binecuvantarilor peste viata ta. Pentru ca aceasta este voia Sa cu privire la tine.

Ne dorim totul.
Tot ce Domnul a pregatit pentru noi.
Dar nu putem dobandi niciodata
aceasta calitate a vietii
fara puterea lui Dumnezeu.
Decat atunci cand ne rugam.

Fiecare femeie resimte nevoi in viata sa. Dar multe dintre noi ne invinovatim ca ne uitam la alti oameni pentru implinirea lor – in special la barbatii din vietile noastre. Prea des asteptam ca ei sa implineasca nevoile pe care doar Dumnezeu le poate indeplini. Apoi suntem dezamagite cand acestia nu reusesc. Cerem prea mult de la ei, in loc sa ancoram asteptarile noastre in Dumnezeu.
Stormie Omartian ofera expemple personale, versete biblice selectate atent si rugaciuni sincere care te vor ajuta:
 sa Ii increzi lui Dumnezeu dorintele tale profunde, nu doar nevoile imediate;
 sa acoperi fiecare aspect al vietii cu rugaciuni;
 sa mentii o inima corecta inaintea lui Dumnezeu.
Nu vom fi niciodata fericite pana cand nu vom face din Dumnezeu sursa implinirii noastre si raspunsul tanjirilor noastre. Exista in lume o singura putere suficient de mare pentru a ne ajuta sa ne ridicam mai presus de noi insine si de dificultatile cu care ne confruntam. Este puterea lui Dumnezeu.
El este Singurul care ar trebui sa aiba putere peste sufletele noastre.

Nu ne dorim sa fim acele femei care aud
adevarul, dar rareori actioneaza
cu credinta pentru a-l asimila
in vietile lor. Nu vrem sa ne luptam permanent cu indoiala, frica
si incertitudinea. Vrem sa traim cu scop
si pentru un scop.

CUPRINS

Multumiri
 Puterea
 1. Doamne, atrage-ma intr-o umblare mai aproape de Tine
 2. Doamne, curateste-ma si fa inima mea dreapta inaintea Ta
 3. Doamne, ajuta-ma sa fiu o persoana iertatoare
 4. Doamne, invata-ma sa umblu in ascultare de caile Tale
 5. Doamne, intareste-ma sa ma impotrivesc dusmanului
 6. Doamne arata-mi cum sa preiau controlul asupra mintii mele
 7. Doamne, condu-ma Tu in fiecare aspect al vietii mele
 8. Doamne, ajuta-ma sa aprofundez Cuvantul Tau
 9. Doamne, instruieste-ma pe masura ce imi pun viata in ordine
 10. Doamne, pregateste-ma sa fiu o adevarata inchinatoare
 11. Doamne, binecuvanteaza-ma in munca mea
 12. Doamne, sadeste-ma Tu sa produc roadele Duhului Tau Sfant
 13. Doamne, pastreaza-ma in puritate si sfintire
 14. Doamne, pregateste-ma pentru scopul pentru care am fost creata
 15. Doamne, calauzeste-ma in toate relatiile mele
 16. Doamne, tine-ma in centrul voii Tale
 17. Doamne, pazeste-ma pe mine si ai grija de tot ce imi pasa
 18. Doamne, da-mi intelepciune sa iau deciziile corecte
 19. Doamne, scapa-ma de orice lucrare a celui rau
 20. Doamne, elibereaza-ma de emotiile negative
 21. Doamne, mangaie-ma in vreme de necaz
 22. Doamne, da-mi putere sa rezist tentatiei de a pacatui
 23. Doamne, vindeca-ma si ajuta-ma sa am grija de trupul meu
 24. Doamne, elibereaza-ma de frica neevlavioasa
 25. Doamne, foloseste-ma sa ating vietile altora
 26. Doamne, pregateste-ma sa rostesc doar cuvinte care aduc viata
 27. Doamne, transforma-ma intr-o femeie a carei credinta muta muntii
 28. Doamne, schimba-ma in asemanare cu Cristos
 29. Doamne, aminteste-mi ca cea mai mare nevoie a mea esti Tu
 30. Doamne, ridica-ma din trecutul meu
 31. Doamne, condu-ma in viitorul pe care il ai pregatit pentru mine
 Despre autoare

Stormie Omartian este autoare si vorbitoare crestina cunoscuta pentru cartile ei despre rugaciune si spiritualitate. In tinerete, Stormie a avut o intalnire semnificativa cu Dumnezeu care a schimbat cursul vietii ei. Aceasta convertire a fost punctul de plecare al unei calatorii spirituale profunde, iar rugaciunea a devenit un aspect esential al vietii ei. Ea a inceput sa scrie carti despre puterea rugaciunii, impartasind propria ei experienta si invataturi din Biblie, care au avut un impact puternic in randul cititorilor crestini.
Stormie si sotul ei, Michael, sunt cunoscuti si pentru colaborarea lor in industria muzicala crestina, Michael fiind un compozitor si producator muzical de succes. Viata lor este centrata in continuare pe credinta lor crestina si pe promovarea puterii rugaciunii in viata de zi cu zi.
Stormie si Michael au impreuna trei copii si mai multi nepoti si locuiesc in Nashville.

Aprecieri pentru aceasta carte

In cartea Puterea rugaciunii unei femei, cunostintele profunde ale lui Omartian din Scriptura si exemplele sincere din propriilor ei lupte si revelatii in rugaciune ofera indrumari practice si utile pentru cei dornici de o constientizare mai profunda a prezentei lui Dumnezeu in viata lor. Femeile vor descoperi cum sa Ii incredinteze lui Dumnezeu dorinte profunde, nu doar nevoi presante, sa se roage atunci cand viata pare sa fie scapata de sub propriul lor control, sa acopere eficient fiecare aspect al vietii in rugaciune si sa dezvolte o viata de rugaciune statornica.
— Christian Retailing

Cartea Puterea rugaciunii unei femei, de Stormie Omartian, ne reaminteste ca Dumnezeu doreste sa simtim necontenit prezenta Lui. Apreciez in mod special rugaciunea si lista de promisiuni ale lui Dumnezeu pentru noi in fiecare capitol.
— Five Star Book Reviews

Puterea rugaciunii unei femei este mai mult decat o carte de ajutor personal sau un manual de instructiuni; este un instrument care poate ajuta femeile de toate varstele sa se apropie de Dumnezeu si sa aiba o relatie cu El.
— ShaunisFaith.blogspot.com

In biserica noastra, femeile au inceput un studiu biblic pornind de la cartea Puterea rugaciunii unei femei. Ma bucur atat de mult, ca astfel am dobandit o viata de rugaciune mai puternica.
— Wanda E. Conley

Puterea rugaciunii unei femei mi-a fost de mare ajutor mie si femeilor din biserica din orasul meu. Sunt recunoscatoare pentru aceasta carte. Viata mea de rugaciune si a femeilor din grupul nostru de studiu s-a schimbat radical.
— Margaret Mena

Mi s-a oferit cartea Puterea rugaciunii unei femei ca dar de nunta. Stilul de scriere al lui Stormie Omartian a facut lectura cartii placuta. Abordarea practica si realista a gestionarii multelor aspecte din viata noastra, care au nevoie de rugaciune, a fost o binecuvantare imensa pentru mine. Cartea aceasta m-a ajutat sa ma rog intr-un mod in care nu am mai facut-o niciodata.
— Jackie McAllister

Pagini: 282 pagini
Format 14, 5 x 20, 5 cm
Data publicarii: 2024
Autor: Stormie Omartian
Editura: NU
Limba: română

Te-ar mai putea interesa...