Puterea unui adolescent pozitiv, de Karol Ladd, Grace si Joy Ladd

Adolescenta este perioada in care incurajarile sunt mai necesare decat oricand. Ce poate fi mai frumos decat un adolescent pozitiv? Unii cred ca adolescenta este perioada teribilismului si a negativitatii, dar autoarele ne dovedesc ca se poate si altfel. ...

28.90 Lei

Adolescenta este perioada in care incurajarile sunt mai necesare decat oricand. Ce poate fi mai frumos decat un adolescent pozitiv? Unii cred ca adolescenta este perioada teribilismului si a negativitatii, dar autoarele ne dovedesc ca se poate si altfel.

A fi si a ramane pozitiv in anii adolescentii nu este deloc usor, dar aceasta carte convingatoare, scrisa de un trio extraordinar: mama-fiice, ne dovedeste ca poti fi adolescent si pozitiv in acelasi timp.

Autoarele, mama si fiicele Ladd, ne prezinta sapte principii a caror aplicare aduce schimbari pozitive uluitoare:

> Increderea: descopera-ti scopul.
> Responsabilitatea: administreaza-ti timpul si banii.
> Integritatea: dezvolta-ti caracterul.
> Relatiile: raportarea responsabila la cei de sex opus.
> Atitudinea: spera si atunci cand lucrurile merg rau.
> Credinta: consolideaza-ti relatia cu Dumnezeu.
> Curajul: impotriveste-te anturajului.

A fi un adolescent pozitiv inseamna, in esenta, a lua decizii pozitive, corecte in privinta modului in care ne raportam la aspectele importante ale vietii. Aceasta carte iti ofera informatiile necesare, pasii practici si incurajarea de a lua decizia de a fi pozitiv. Adolescenta este perioada in care luarea deciziei de a fi pozitiv iti va schimba intreaga viata.