Ramanand in puterea Sa, de Gwen Wilkerson

In urma cu douazeci de ani, Gwen Wilkerson scria o carte intitulata "In puterea Sa". Ea ne impartasea atunci cu onestitate si in cuvinte simple istoria puterii de a rabda pe care a primit-o de la Dumnezeu pentru viata ei. Gwen ne povestea despre teroarea ...

20.90 Lei

stoc epuizat

In urma cu douazeci de ani, Gwen Wilkerson scria o carte intitulata "In puterea Sa". Ea ne impartasea atunci cu onestitate si in cuvinte simple istoria puterii de a rabda pe care a primit-o de la Dumnezeu pentru viata ei. Gwen ne povestea despre teroarea si durerea bataliilor pe care le-a purtat cu cancerul. Si-a deschis de asemenea inima dezvaluindu-ne si conflictele vietii ei de casnicie. Dumnezeu a vindecat casnicia lui Gwen si a lui David prin puterea Lui si astazi ei sunt o marturie insufletita a acestui miracol.

In aceasta noua editie imbogatita, Gwen isi continua istoria, depanand-o cu candoarea si vulnerabilitatea care i-au caracterizat atat de bine viata. Ramanand in puterea Sa ne pune in tema cu evenimentele mai recente care au modelat caracterul lui Gwen si au facut din ea un model al femeii duhovnicesti puternice, pline de compasiune.

Triumful celor doua fiice ale ei care au suferit si ele ororile cancerului atat de tradator se datoreaza in mare parte mamei lor, lui Gwen. Credinta ei in Cristos a imputernicit-o sa le dea incurajare si sa umble alaturi de ele "prin valea umbrei mortii", in timp ce ele duceau propriile lor lupte de supravietuire, prin puterea Sa.

Gwen si David Wilkerson au patru copii si unsprezece nepoti. Locuiesc in orasul New York

 

CUPRINS

Cuvant inainte
Introducere

Partea intai
1. Calatoria incepe
2. David
3. Ce ne-am fi putut dori mai mult
4. Cateva probe de lana
5. Dezradacinarea
6. Viata la oras
7. Cuptorul de foc
8. Un alt miracol, o alta incercare
9. O temnita personala
10. Vindecari simultane
11. Tot cate un pas o data
12. Pasul urmator
13. Pamantul fagaduintei?
14. De ce eu, Doamne?
15. Prin puterea Sa

Partea a doua
16. Povestea continua
17. Un salt al credintei
18. Cele mai bune vremuri - Cele mai grele timpuri
19. Povestea lui Bonnie - In propriile ei cuvinte
20. Ramanand in puterea Sa