Ramona Ibanescu - Ninge cu stele

Intrebata ce anume ar defini sirul cautarilor ei in viata, Ramona a raspuns raspicat, fara ezitare: "Isus sau nimic"! Nu sunt cuvintele unei persoane care sa poarte in spate greutatea unei experiente spirituale coplesitoare. Sunt cuvintele unei tinere ado...

21.90 Lei

Intrebata ce anume ar defini sirul cautarilor ei in viata, Ramona a raspuns raspicat, fara ezitare: "Isus sau nimic"! Nu sunt cuvintele unei persoane care sa poarte in spate greutatea unei experiente spirituale coplesitoare. Sunt cuvintele unei tinere adolescente dominate de o puternica pasiune: sa-I cante lui Dumnezeu, iar prin mesajul muzicii sa ajunga la inimile oamenilor. Ei, bine, aceasta pasiune a adus-o in pragul lansarii unui nou album. Dupa aproximativ 2 ani, Ramona revine in atentia noastra cu o noua creatie muzicala - Ninge cu stele.

S-ar putea spune multe despre acest album. Cu predilectie, ca este un album de colinde, iar versurile reflecta in mod pronuntat misterul si miracolul nasterii lui Isus intre oameni. Instrumentalul a fost realizat de Calin Boca, iar acest nou album de colinde exceleaza printr-o prezentare actuala, moderna, si nu in ultimul rand bine personalizata. In aceasta iarna Ninge cu stele pentru dumneavoastra - iar Studio Speranta va recomanda sa va bucurati din plin de aceasta atmosfera.