Ranit de frati, vindecat de Dumnezeu, de Chris Jackson

"Te asigur ca vei simti, pe paginile acestei carti, bataile inimii lui Dumnezeu. Vei simti intensitatea iubirii Sale emanand de pe fiecare pagina si te vei bucura o improspatare a relatiei cu El. Sufletul tau ranit de biserica se va vindeca. Vei capata o ...

27.90 Lei

"Te asigur ca vei simti, pe paginile acestei carti, bataile inimii lui Dumnezeu. Vei simti intensitatea iubirii Sale emanand de pe fiecare pagina si te vei bucura o improspatare a relatiei cu El. Sufletul tau ranit de biserica se va vindeca. Vei capata o noua ungere, o noua intelegere si un nou mandat de a fi Biserica lui Cristos in secolul 21."

- Dutsch Sheets, pastor senior, Freedom Church

"Cat de actual este acest mesaj pentru Biserica crestina! Cartea aceasta le ofera cuvinte de vindecare si o perspectiva noua celor care au fost raniti sau dezamagiti de Biserica; in plus, cladeste un pod al intelegerii, necesar atat liderilor, cat si tuturor celorlalti membri din biserici. Citeste-o si da-o mai departe. intre oamenii pe care ii cunosti, cu siguranta e cineva care are nevoie de ea."

- Stan Fleming, Gatebreaker Ministries

"Ai fost ranit, zdrobit, abuzat, ironizat de fratii de credinta? Ai avut parte de un tratament aplicat de frati mincinosi, precum apostolul Pavel? Daca da, aceasta carte ti se adreseaza. Sau te numeri printre cei care au ranit pe cineva in Biserica, constient sau inconstient? Cu siguranta cartea aceasta iti este de folos."

Din "Prefata" la editia in limba romana.

Te-ar mai putea interesa...