Raspunsuri biblice pentru părinții copiilor curioși, de Ed Strauss

Autorul Ed Strauss abordează 101 întrebări pe care copiii le-ar putea adresa părinților lor credincioși și oferă și răspunsuri, înrădăcinate în Scriptură, pentru fiecare dintre ...

35.00 Lei

Autorul Ed Strauss abordează 101 întrebări pe care copiii le-ar putea adresa părinților lor credincioși și oferă și răspunsuri, înrădăcinate în Scriptură, pentru fiecare dintre ele.

Cartea „Răspunsuri biblice pentru părinții copiilor curioși” este cu adevărat un ajutor binevenit pentru orice părinte care își dorește să stea la dispoziția copiilor săi și să le îndrume pașii pe calea cea bună.

Orice părinte știe că există o perioadă din viața copiilor în care ei se adresează părinților cu nelămuririle și curiozitățile lor, prin urmare e crucial să fii pregătit să ai răspunsuri satisfăcătoare și corecte. Altfel riști nu doar să-ți îndepărtezi copilul de tine, ca autoritate în viața lui, ci mai grav, să-l îndepărtezi de Biblie și în consecință de Dumnezeu.

Structura cărții o face cât mai ușor de folosit, astfel că dacă vrei să te documentezi despre un anumit subiect, poți să te ghidezi simplu din lista de întrebări din cuprins. Autorul nu are pretenția că răspunsurile pe care le oferă sunt exhaustive (nici măcar dimensiunile cărții nu permit acest lucru!), dar el le pune părinților la dispoziție un model de răspuns pe care aceștia sunt invitați să construiască, cercetând împreună cu copiii lor Biblia și adâncindu-se în profunzimile ei.

Iată câteva extrase din carte:

„E de ajuns să fiu un om bun pentru a merge în ceruri?”

Mulți creștini se îndoiesc de faptul că scopul Domnului Isus este mântuirea lor cu adevărat. Ei cred că El a venit doar pentru a învăța oamenii cum să trăiască. Așa că tot ce pot ei face este să își dea silința să împlinească Predica de pe Munte. Ei se vor a fi iubitori de oameni, trăind în modul în care Domnul ne-a învățat să trăim. Apoi, dacă sunt foarte buni și foarte ascultători, vor merge în ceruri. Dar dacă faptele lor lasă de dorit, atunci vor cădea la test și vor merge în iad.
Aceasta nu este adevărat!

____


De ce l-a creat Dumnezeu pe diavolul?”

[...] amintește-ți că după ce Dumnezeu a creat totul, „Dumnezeu S-a uitat la tot ce făcuse și iată că toate erau foarte bune” (Gen. 1:31). Înseamnă asta că și diavolul a fost „foarte bun” la început? Da, chiar a fost. Diavolul era un heruvim glorios numit Lucifer (Isaia 14:12).

____

Nr. pagini: 214

Dimensiune: 13.5 x 20.5 cm

Coperta: flexibila

An: 2021

Te-ar mai putea interesa...