Raspunsurile lui Dumnezeu la cele mai dificile intrebari ale vietii, de Rick Warren

Cum pot eu . . . sa fac fata stresului?sa-mi revin dintr-un esec?sa inving depresia?sa am pace sufleteasca? Noi putem primi raspunsuri la intrebarile dificile ale vietii. Raspunsuri din Biblie care-ti pot schimba conceptia despre viata - si chiar viata...

27.90 Lei

Cum pot eu . . .

sa fac fata stresului?
sa-mi revin dintr-un esec?
sa inving depresia?
sa am pace sufleteasca?

Noi putem primi raspunsuri la intrebarile dificile ale vietii.

Raspunsuri din Biblie care-ti pot schimba conceptia despre viata - si chiar viata.

Rick Warren scrie: "In fiecare dintre aceste douasprezece studii veti descoperi modalitati simple de aplicare a adevarului lui Dumnezeu in viata personala si familiala, in alte relatii si in slujba dumneavoastra. Veti fi castigati in urma parcurgerii acestei carti daca-i veti urma indeaproape sfaturile!"

Rick Warren te va purta prin Scripturi pentru a vedea ce ne descopera acestea cu privire la douasprezece dintre cele mai presante intrebari pe care si le pun oamenii. Sunt intrebari pe care fie ti le-ai pus, fie, mai mult ca sigur, ti le vei pune in viitor. Aceasta carte ofera raspunsuri simple, directe pe care poti incepe sa le aplici imediat pentru a-ti depasi momentele de restriste si a te bucura de o viata cu scop, plina de pace si semnificatie.

Rick Warren este adesea numit "cel mai influent lider spiritual al Americii". El a scris cea mai bine vanduta carte crestina a tuturor timpurilor, Viata condusa de scopuri, si a fondat Biserica Saddleback din Orange County, California, care este acum una dintre cele mai mari si mai cunoscute biserici din lume. El a fost si fondatorul Miscarii Purpose Driven ("Condusi de scopuri"), o retea de zeci de mii de biserici din toate denominatiile din 160 de tari. El este autorul cartilor Metodele de studiu biblic ale lui Rick Warren si Puterea lui Dumnezeu de a-ti schimba viata. Totodata, el a instruit peste 350.000 de pastori din intreaga lume.

 

CUPRINS

Prefata
1. Cum sa fac fata stresului?
2. Cum sa-mi revin dintr-un esec?
3. Cum sa inving depresia?
4. Cum sa traiesc deasupra mediocritatii?
5. Cum sa am pace sufleteasca?
6. Cum sa fac fata descurajarii?
7. Cum sa-mi depasesc problemele cu brio?
8. Cum sa raman increzator in mijlocul unei crize?
9. Cum e cu putinta sa ma schimb vreodata?
10. Cum se face ca am ajuns intr-o asa incurcatura?
11. Cum sa depasesc singuratatea?
12. De ce mi se intampla mie toate acestea?

Te-ar mai putea interesa...