Regina alba in tara neagra, de Louise S. Monod

"Maria Slessor a fost, in acelasi timp, un uragan, un cutremur de pamant, un foc si un susur bland si subtire", zicea despre Ma un prieten care o cunoscuse cu mai multi ani in urma. Intr-adevar, ea intrunea calitatile cele mai diverse si punea in slujba ...

7.50 Lei

stoc epuizat

"Maria Slessor a fost, in acelasi timp, un uragan, un cutremur de pamant, un foc si un susur bland si subtire", zicea despre Ma un prieten care o cunoscuse cu mai multi ani in urma.

Intr-adevar, ea intrunea calitatile cele mai diverse si punea in slujba lui Dumnezeu, Mantuitorul, multele sale aptitudini pe care El i le incredintase. Or, una dintre aceste aptitudini era aceasta nevoie presanta de a face intotdeauna bine semenilor, de a merge mereu numai inainte, de a nu se lasa niciodata invinsa de dificultatile intampinate pe drumul vietii. Intr-un cuvant, de a inainta cu hotarare spre tinta ideala pe care si-a stabilit-o. Toate visurile sale se materializau tocmai in dorinta arzatoare de a face, din consacrarea sa deplina in slujba lui Dumnezeu, scopul suprem al vietii sale.

Te-ar mai putea interesa...