Răsărituri zilnice: Un minut de lumină pentru sufletul tău

Un minut de lumina pentru sufletul tau, o colecție de meditații cu care sa-ti hranesti zilnic mintea si sufletulTuturor ne plac noile inceputuri care aduc cu ele mult optimism. Rasaritul este un dar ceresc, oferindu-ne zilnic un nou inceput. Rasari...

65.00 Lei

Un minut de lumina pentru sufletul tau, o colecție de meditații cu care sa-ti hranesti zilnic mintea si sufletul

Tuturor ne plac noile inceputuri care aduc cu ele mult optimism. Rasaritul este un dar ceresc, oferindu-ne zilnic un nou inceput. Rasarituri zilnice este o colectie de meditatii pe parcursul unui an, o provocare la a gandi diferit, la a fi diferit si a trai diferit. Nu ai cum sa ramai la fel dupa ce o citesti! Asta daca vrei sa traiesti o altfel de viata; daca vrei ca lumea in care traiesti sa fie mai buna.

Caracteristici:
Editie prezentata intr-un format de lux
Coperta cartonata cu insertii metalizate
Interior cu grafica florala si text in nuante de doua culori
Semn de carte textil
Margini rotunjite

Fiecare zi, un dar pretios

Tuturor ne plac noile inceputuri care aduc cu ele mult optimism. Rasaritul este un dar ceresc, oferindu-ne zilnic un nou inceput. Daca s-a intamplat sa esuam ieri, nu inseamna ca vom continua tot asa si astazi. In fiecare dimineata ne stabilim planuri, obiective, liste cu lucruri de facut. Zilnic putem sa ne reafirmam obiectivele, sa luam din nou decizii, sa regandim abordarea, sa  reconstruim relatiile pentru o viata noua si implinita.
Rasarituri zilnice este o colectie de meditatii pe parcursul unui an, care indeamna la o viata sanatoasa, sub indrumarea divina. Vei gasi energia necesara abordarii fiecarei zile si vei descoperi ca, petrecand primele momente ale zilei cu Dumnezeu, inima ta va deveni mai luminoasa, vei dobandi intelepciunea si increderea pentru a trai o viata plina de sens si implinire.
Dr. Camelia Capusan, prin vocatia sa, prescrie de aceasta data o forma de „medicatie” ce poate sa-ti aduca pace si vindecare interioara si te provoaca sa incepi prin a imbratisa fiecare rasarit ca pe o binecuvantare.

Dr. Camelia Capusan este medic primar neurolog si doctor in stiinte medicale. Ea Il iubeste cu pasiune pe Dumnezeu si pretuieste oamenii. Printre numeroasele responsabilitati pe care le are (Dumnezeu le numeste binecuvantari), ori de cate ori are posibilitatea, impartaseste incurajari din mesajul de dragoste al lui Dumnezeu, fie in cadrul anumitor conferinte, fie in paginile revistelor crestine destinate femeilor. Cartea Rasarituri zilnice reprezinta debutul sau in lumea literara. Camelia si sotul ei, Nicolae, locuiesc in Cluj-Napoca si au impreuna doi copii.

Aprecieri pentru aceasta carte

Printr-o profunda asumare a vocatiei, dr. Camelia Capusan daruieste lumii doua tipuri de medicatie: una pentru trup si una pentru suflet. Medicatia pentru suflet consta si in aceste mici „pastile” profesionale de experienta, intelepciune si credinta. Acestea poate fi administrate ocazional sau ca o cura zilnica. Efectul celor doua tipuri de medicatie este asemanator: acesta poate fi imediat sau de perspectiva.
— Liviu Mocan, sculptor
*
Intr-o lume innebunita de razboi, pandemii, frici si cosmaruri, meditatiile asternute in aceasta carte iti vor incalzi inima, iti vor purifica gandurile, iti vor vindeca inclusiv parte din bolile trupului si iti vor indrepta privirea spre ceea ce este important si durabil.
Pentru ca sunt bazate pe Adevarul transcendental, testate in practica mundana a autoarei si adeverite de numarul crescand al cititorilor si al traitorilor lor.
— Virgil Dan, Dr. in stiinte sociale, pastor al bisericii Eclesia, Cluj-Napoca
*
Dr. Capusan reuneste stiinta si lectii de viata, livrand mesajul final intr-o maniera captivanta, usor de urmarit. Fie ca este vorba despre un caz aparte, o intamplare in aparenta banala sau un gand bun transmis in vremuri definite de incertitudine, mesajele reusesc mereu sa transcenda mediul virtual, impersonal, si sa lase o amprenta asupra omului de dupa ecran. La finalul fiecarei lecturi, cititorii, fie ei cadre medicale sau pacienti, se vor regasi imbogatiti cu informatii ce invita la reflectie si dezvoltare, atat profesionala, cat si personala. Tinerii profesionisti, neurologi sau din oricare alta specialitate, au astfel oportunitatea valoroasa de a invata din vasta experienta a doamnei Dr. Capusan care sunt atributele ce definesc un medic in adevaratul sens al cuvantului, cat si de a se familiariza cu modul corect de abordare al diferitelor patologii neurologice. Initiativa este demna de laudat, nu multi fiind cei ce aleg sa isi aloce energia si timpul, de altfel foarte limitat intr-o cariera medicala, pentru a impartasi din experientele si invataturile personale. Recomand cu caldura scrierile doamnei doctor Camelia Capusan oricui isi doreste o incursiune in lumea fascinanta a neurologiei si totodata a conditiei umane.
— Prof. dr. Cristian Falup-Pecurariu, medic primar neurolog Universitatea Transilvania, Brasov
*

Pagini: 440 pagini
Format 14, 5 x 20, 5 cm
Data publicarii: 2024
Autor: Camelia Căpușan
Editura: Scriptum
Limba: română

Te-ar mai putea interesa...