Rugaciunea eficace, de Jim Cymbala

... STARUIESTE IN RUGACIUNE PANA CAND DUMNEZEU RASPUNDE Iti doresti cu ardoare sa iti infrangi limitarile si sa treci dincolo de ele, traind o viata transformata de Dumnezeu? "Rugaciunea eficace" te ajuta sa incepi o relatie stransa cu Dumnezeu si sa pri...

24.90 Lei

stoc epuizat

... STARUIESTE IN RUGACIUNE PANA CAND DUMNEZEU RASPUNDE

Iti doresti cu ardoare sa iti infrangi limitarile si sa treci dincolo de ele, traind o viata transformata de Dumnezeu? "Rugaciunea eficace" te ajuta sa incepi o relatie stransa cu Dumnezeu si sa primesti raspunsuri la rugaciunile tale. Jim Cymbala, pastor al Bisericii Brooklyn Tabernacle -- o biserica zidita pe rugaciune -- explica principiile rugaciunii pline de credinta, care muta muntii din loc si poate sa schimbe circumstante si vieti, aducandu-te mai aproape de Dumnezeu decat ti-ai imaginat vreodata.

Te invit sa faci cunostinta cu trei oameni care au descoperit puterea "rugaciunii eficace".

"Sotul meu si cu mine visam la ziua in care vom putea ajuta tinerele aflate intr-o situatie disperata. Dar niciun bancher intreg la minte n-ar finanta o asemenea 'afacere' riscanta. Asa ca ne-am rugat cu staruinta, iar Dumnezeu a inlaturat orice obstacol care ne-a stat in cale. Acesta a fost doar inceputul minunatei calatorii pe care noi o numim 'credinta'."

-- Grace (capitolul 7)

"Vocile din mintea mea au inceput sa urle la mine intruna. Am ajuns ca un animal pe strada, bolborosind si adresandu-le obscenitati celor care treceau pe langa mine. Intr-o zi insa am strigat: 'Isuse, ajuta-ma! Oh, Dumnezeule, esti singura mea speranta!' Aceasta a fost rugaciunea staruitoare care mi-a salvat viata."

-- Danny (capitolul 2)

"Nici nu-ti imaginezi ce putere are rugaciunea staruitoare! Eram ingropata sub o suta zece etaje de otel si beton dupa prabusirea celor doua turnuri din World Trade Center cand Dumnezeu a auzit strigatul meu de ajutor!"

-- Genelle (capitolul 3)

 

CUPRINS

Prefata
1. Binecuvantarile rugaciunii eficace
2. Dumnezeu va merge cu tine
3. Sunand la 991
4. Promisiunile rugaciunii eficace
5. Cand muntele nu se va muta din loc
6. Staruieste in rugaciune pentru rodnicie
7. Cuvantul care pune la incercare credinta
8. Momentul primirii raspunsului
9. Staruieste in rugaciune pentru sfintire
10. Punctul de atac
11. Timpul lui Dumnezeu
12. Bucuria rugaciunii eficace
13. Raspunsuri surprinzatoare
Note