Rugându-ne Tatăl nostru

Autor: J.I Packer

Rugăciunea reprezintă o problemă pentru mulți oameni. Deseori creştinii se roagă din automatism, pentru că asta se aşteaptă de la ei. Însă nu de puține ori rămân cu întrebarea: "Oare mă ascultă Dumnezeu? Oare chiar Îi...

22.00 Lei

Rugăciunea reprezintă o problemă pentru mulți oameni. Deseori creştinii se roagă din automatism, pentru că asta se aşteaptă de la ei. Însă nu de puține ori rămân cu întrebarea: "Oare mă ascultă Dumnezeu? Oare chiar Îi pasă?"

În această carte, reprezentând un fragment din volumul Growing in Christ (Crescând în Cristos), J. I. Packer ne prezintă un adevăr fără echivoc: rugăciunea este o interacțiune naturală dintre Tatăl Ceresc şi copiii Săi. Purtându-ne prin fiecare dintre fragmentele tiparului de rugăciune ale lui Cristos, autorul ne îndeamnă să îmbrățișăm principiile de bază ale rugăciunii. Pe măsură ce aplicăm în viața noastră de rugăciune adevărurile din această carte, vom experimenta o comunicare profundă cu Dumnezeu și vom crește în dialogul personal cu Tatăl Nostru din ceruri.

Pagini: 202 pagini
Format 11 x 16 cm
Data publicarii: 2023
Autor: J.I Packer
Editura: NU
Limba: română

Te-ar mai putea interesa...