Sa iubesti cu iubirea lui Isus, de Philip Graham Ryken

Cu toate ca 1 Corinteni 13 este un pasak arhicunoscut, totusi Philip Ryken reuseste sa il puna intr-o lumina noua. Numeroasele ilustratii despre dragoste, inspirate din viata pamanteasca a Domnului Isus prezentata in evanghelii, pun in valoare o perspecti...

32.00 Lei

Cu toate ca 1 Corinteni 13 este un pasak arhicunoscut, totusi Philip Ryken reuseste sa il puna intr-o lumina noua. Numeroasele ilustratii despre dragoste, inspirate din viata pamanteasca a Domnului Isus prezentata in evanghelii, pun in valoare o perspectiva unica asupra acestui imn inchinat dragostei, o perspectiva care ne indreapta gandul si inima spre crucea Domnului Isus.

Cartea Sa iubesti cu iubirea lui Isus reuseste sa imbine inspirat invatatura biblica, fotografia, ghidul de studiu pe capitole si stilul narativ accesibil. Dupa o analiza mai atenta a acestui "capitol al dragostei", veti intelege dragostea lui Isus Cristos intr-un mode mai profund, iar, ca beneficiar al acestei iubiri divine, veti manifesta si mai departe, fata de semeni,  o iubire maia danca, o iubire ca iubirea lui Isus.