Sase reguli pe care trebuie sa le incalce fiecare barbat, de Bill Perkins

UNELE REGULI TREBUIE SA FIE INCALCATE Ce-ar fi daca, incalcand sase reguli specifice ai putea arunca catusele asteptarilor altor oameni si ai urma o credinta mai autentica si mai eliberatoare? Cunoscutul autor si vorbitor Bill Perkins are un mesaj pentru...

24.00 Lei

UNELE REGULI TREBUIE SA FIE INCALCATE

Ce-ar fi daca, incalcand sase reguli specifice ai putea arunca catusele asteptarilor altor oameni si ai urma o credinta mai autentica si mai eliberatoare? Cunoscutul autor si vorbitor Bill Perkins are un mesaj pentru barbatii care au curajul de a incalca aceste reguli -- aceleasi reguli pe care le-a incalcat si Isus.


"Sase reguli pe care trebuie sa le incalce fiecare barbat" te provoaca sa urmezi exemplul lui Isus: Refuza sa fii incatusat de reguli care nu sunt date de Dumnezeu. Apeland la povestiri personale si exemple din Scriptura, Bill ne arata cum sfidarea acestor reguli te va ajuta:

> Sa traiesti o viata curajoasa si credibila, eliberata de ipocrizie
> Sa-ti canalizezi energia spirituala pentru a-L cunoaste pe Dumnezeu, nu pentru a-i impresiona pe altii
> Sa-ti eliberezi credinta plina de pasiune din tine
> Sa devii un lider echipat pentru a purta luptele pe care le-a purtat Isus

Iti poti intari relatia ta cu Dumnezeu depinzand de El -- nu de reguli concepute de oameni -- pentru a te transforma in barbatul care te-a creat El sa fii.
Asadar, mergi inainte, incalca regulile -- si alatura-te revolutiei harului!

Istetimea, profunzimea si povestirile patrunzatoare ale lui Bill Perkins il fac un vorbitor cautat de multe grupuri crestine. A condus seminarii despre afaceri si conducere in toata tara pentru companii cum ar fi Domino’s Pizza, Alaska Airlines si Mc Donald’s. A aparut la posturi de radio nationale si la show-uri de televiziune. A vorbit la evenimente organizate de Promise Keepers si a condus capele pentru echipele de baseball din liga intai.


Bill a absolvit Universitatea Texas din Austin si Dallas Theological Seminary. A slujit ca pastor mai bine de 20 de ani si este fondatorul si presedintele organizatiei Million Mighty Men. Este autorul cartii Awaken "The Leader Within" si a bestsellerului aparut si in limba romana "Ispitirea dreptilor". Bill si sotia lui, Cindy, locuiesc in West Linn, Oregon, si au trei fii.

CUPRINS

Multumiri

Introducere: Un caine numit El Nino
CAPITOLUL INTAI: Regula pasivitatii. Nu intra niciodata intr-o lupta
CAPITOLUL DOI: Regula de a ramane in zona de siguranta. Nu risca niciodata totul
CAPITOLUL TREI: Regula perseverentei. Nu abandona niciodata
CAPITOLUL PATRU: Regula independentei. Nu cere niciodata ajutor
CAPITOLUL CINCI: Regula stapanirii de sine. Nu-ti pierde niciodata calmul
CAPITOLUL SASE: Regula de a-i impresiona pe altii. Nu parea niciodata stupid

Ganduri finale
Studiaza aceste carti
Alatura-te miscarii
Note

Te-ar mai putea interesa...