Scena a doua, de Karen Kingsbury

O ispita periculoasa,o hotarare de nestramutatsi un vis nepieritor... Printre personaje, membri ai bine cunoscutei FAMILII BAXTER Oare faima castigata va merita pretul platit? Chase Ryan si Keith Ellison au terminat primul lor film ca producatori indep...

36.90 Lei

O ispita periculoasa,
o hotarare de nestramutat
si un vis nepieritor...

Printre personaje, membri ai bine cunoscutei FAMILII BAXTER

Oare faima castigata va merita pretul platit?

Chase Ryan si Keith Ellison au terminat primul lor film ca producatori independenti. Au realizat imposibilul producerea unui film cu un mesaj ce ar putea atinge inima oamenilor din intreaga lume. Iar intregul Hollywood vorbeste despre asta.

Acum producatorii au ocazia sa obtina drepturile de ecranizare a celui mai apreciat roman crestin din ultimii ani. Aceasta sarcina le da celor doi "David" ocazia sa se confrunte inca o data cu "Goliatii" din Orasul Stralucirii Amagitoare. Cel mai celebru actor de la Hollywood doreste sa apara in film si producatorii se pomenesc solicitati dintr-o data de cei care tin in mana fraiele puterii. In acelasi timp, casnicia lui Chase este tensionata la maximum, iar fiica lui Keith, Andi Ellison, aflata in cautarea celebritatii, este prinsa in mreaja compromisurilor.

Visele producatorilor sunt pe cale sa se implineasca. Dar cu ce pret?

Karen Kingsbury, autoarea unor bestseller-uri New York Times, este romanciera crestina preferata a Americii si are la activ peste zece milioane de exemplare publicate din cartile sale. Colectia ei intitulata Life-Changing FictionTM contine numeroase bestseller-uri, printre care se numara Scena intai, Between Sundays, Even Now, One Tuesday Morning si Ever After, care a fost declarata Cartea Crestina a Anului 2007. Scriitoare careia i-au fost decernate numeroase premii si, mai nou, autoare de cantece, Karen a acordat drepturile de ecranizare pentru cateva din cartile sale, iar romanul ei Like Dandelion Dust se afla in faza finala de ecranizare ca film artistic de lung metraj. Karen este cunoscuta la nivel national si ca orator in cadrul mai multor organizatii de femei. Locuieste in statul Washington impreuna cu sotul ei, Don, si cu cei sase copii ai lor, dintre care trei au fost adoptati din Haiti.