Sclavul, de Christoph Von Schmid

Cartea aceasta este istoria lui Anselmo, un baiat de saisprezece ani, care a fost luat prizonier si apoi vandut ca sclav intr-o tara straina. Aceasta povestire va narui barierele culturale si va dezvalui trasaturile de netagaduit ale unui crestin adevarat...

7.00 Lei

Cartea aceasta este istoria lui Anselmo, un baiat de saisprezece ani, care a fost luat prizonier si apoi vandut ca sclav intr-o tara straina. Aceasta povestire va narui barierele culturale si va dezvalui trasaturile de netagaduit ale unui crestin adevarat.

* * *

Oare se merita ca un crestin, atunci cand este intr-o situatie neplacuta, sa nu renunte la principiile biblice? S-a meritat ca Daniel, atunci cand a fost in Babilon, sa nu renunte la increderea sa in Dumnezeul Cel Adevarat? S-a meritat ca Anselmo sa urmeze exemplul lui Danie? Poate nu esti sigur de raspunsul care sa-l dai. Citeste aceasta carte si vei vedea binecuvantarea care o aduce integritatea — in viata ta si a celor din jurul tau.

Florin Ceornodolea

* * *

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete. Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata. Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu. Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.

Prof. Dr. Iosif Ton