Sexualitatea din perspectiva Bibliei, de Kaz Arthur

Este un studiu inductiv in care se studiaza invatatura intregii Biblii cu privire la sexualitate. In contextul vremurilor pe care le traim, gasim deosebit de importanta predarea acestui curs la orele de Religie in clasele mari si astfel elevii sa primeas...

32.00 Lei

stoc epuizat

Este un studiu inductiv in care se studiaza invatatura intregii Biblii cu privire la sexualitate.

In contextul vremurilor pe care le traim, gasim deosebit de importanta predarea acestui curs la orele de Religie in clasele mari si astfel elevii sa primeasca o educatie sexuala bazata pe adevarul Cuvantului lui Dumnezeu.

In acest curs sunt abordate urmatoarele subiecte: De ce a creat Dumnezeu sexul? De ce este importanta pastrarea virginitatii pana la casatorie? Care sunt consecintele relatiilor sexuale in afara casatoriei? De ce sexul provoaca adeseori sentimente de rusine si vinovatie? Ce sa faci cand gandurile te indreapta spre sex? Poate sexul sa fie cu adevarat minunat?

Cartea poate fi studiata si este actuala atat pentru cuplurile casatorite, cat si pentru cei necasatoriti, sau chiar adolescenti, pentru a intelege importanta de a te pastra curat pentru partenerul tau si care sunt consecintele incalcarii voii lui Dumnezeu in aceasta privinta.