Simplifica, de Bill Hybels

Supraaglomerat. Epuizat. Coplesit. Izolat. Neimplinit. Iti suna cunoscut? Mult prea cunoscut?   Daca te clatini si esti pe punctul de a te prabusi in prapastia unei vieti aglomerate sau daca incepi sa-ti dai seama ca epuizarea a devenit tot mai ...

43.00 Lei

Supraaglomerat. Epuizat.

Coplesit. Izolat. Neimplinit.

Iti suna cunoscut? Mult prea cunoscut?

 

Daca te clatini si esti pe punctul de a te prabusi in prapastia unei vieti aglomerate sau daca incepi sa-ti dai seama ca epuizarea a devenit tot mai virulenta, ar fi potrivite niste schimbari in viata ta. E momentul sa-ti simplifici viata. Viata simplificata insa necesita mai mult decat organizarea dulapurilor si ordinea in sertarul de la birou. Ea necesita detoxififerea sufletului. Nu exista scurtaturi spre viata simplificata. Desprinderea de un program supraincarcat, de reteaua supraaglomerata a vietii din prezent nu este pentru cineva indecis.

In Simplifica, Bill Hybels indentifica principalele probleme care te atrag intr-o traire frenetica (agendele aglomerate, problemele financiare scapate de sub control, fricile adanc inradacinate, relatiile distruse) si te invata sa-ti zidesti viata pe lucrurile care conteaza (familia, prietenii, comunitatea, munca implinitoare si slujirea care meximizeaza darurile pe care Dumnezeu ti le-a dat), pentru a cunoaste bogatia unei vieti simplificate.

Viata ta nu se simplifica de la sine.

Trebuie sa faci pasi concreti. Esti pregatit?


Te-ar mai putea interesa...