Singur cu Dumnezeu, de Don Potter

O carte pentru liderii de lauda si inchinare si pentru aceia carora le place sa se inchine. Aceasta carte este o colectie de studii si povestiri despre lauda si inchinare, precum si reactii fata de cei care o conduc, acumulate pe parcursul a douazeci de ...

14.90 Lei

stoc epuizat

O carte pentru liderii de lauda si inchinare si pentru aceia carora le place sa se inchine.

Aceasta carte este o colectie de studii si povestiri despre lauda si inchinare, precum si reactii fata de cei care o conduc, acumulate pe parcursul a douazeci de ani. Faptul ca am ajuns la mantuire mai tarziu in viata si ca mi-am petrecut multi ani profund implicat in industria muzicala, mi-a permis sa am o perspectiva diferita de altcineva care a trait mai mult intr-un mediu bisericesc. Aceasta carticica studiaza asemanarile care exista intre muzica din biserica si muzica laica. Directia in care a inceput sa se indrepte lauda, precum si grija pentru tinerii nostri si pentru muzica pe care o prefera, sunt de asemenea subiecte abordate in carte. Cartea exploreaza ceea ce profeticul si lauda pot indeplini cand sunt in unitate si faptul ca lauda si mijlocirea sunt inseparabile. Lauda este un subiect dificil de definit, necesitatea ei fiind greu de inteles. Sper ca nu am complicat sau nu am simplificat prea mult un asemenea act spontan. Este mai usor pentru cel care este indragostit sa-si descrie sentimentele, decat sa dea o definitie a laudei.

Don Potter este un chitarist profesionist, compozitor de cantece, cantaret si deschizator de drumuri in lumea muzicala, a parcurs stadiile concertarii pe scene, in studiouri si in sanctuare bisericesti, pana cand a ajuns in fruntea unui nou gen muzical. Aceasta calatorie muzicala a inceput in cluburile de noapte ale rock'n roll-ului, a continuat cu muzica de folk si in cafenelele jazz-ului, pana cand a ajuns in studiourile Nashville. Duhul Sfant a inspirat mostenirea muzicala a lui Don pentru a produce un sunet unic, si, totusi, intr-un fel oarecare, familiar. Don este un pionier in eliberarea unui duh spontan de lauda – expresia naturala, autentica a Duhului lui Dumnezeu din noi, demonstrat prin muzica. Dorinta inimii lui Don este de a vedea muzicieni exprimandu-se, atat in biserica, cat si in lume, ale caror daruri si talente sa fie folosite cu excelenta in timp ce sunt condusi de Duhul Sfant.

Te-ar mai putea interesa...