Solutii divine pentru probleme umane. Manual de studiu biblic, de Ionel Tutac

Solutii divine pentru probleme umane este un studiu biblic tematic realizat la rugamintea unor colegi si poate fi folosit ca manual de studiu biblic sau ca ciclu de predici pentru bisericile din tara noastra. Cartea prezinta 52 de probleme cu care se con...

30.00 Lei

Solutii divine pentru probleme umane este un studiu biblic tematic realizat la rugamintea unor colegi si poate fi folosit ca manual de studiu biblic sau ca ciclu de predici pentru bisericile din tara noastra.

Cartea prezinta 52 de probleme cu care se confrunta fiinta umana pe parcursul scurtei sale existente terestre si solutiile pe care Dumnezeu le- a oferit oamenilor in situatii de criza.

Fiecare lectie are un scop, se bazeaza pe un text biblic inspirativ, dar prezinta tema respectiva prin perspectiva intregii Scripturi. La finalul lectiei exista cateva intrebari care pot reprezenta, pentru credinciosi, un inceput de dialog pe tema respectiva si cateva sugestii care te ajuta sa te eliberezi de problema respectiva.

Studiul poate fi tinut in ordinea alfabetica a prezentarii temelor, dar ofera si liberatatea de a- l prezenta in ordinea nevoilor spiritual ale unei biserici. Desi elaborarea acestui manual a presupus patru luni de studiu si cercetare biblica, el nu este nici comprehensiv si nici perfect. Pastorii sau invatatorii de scoala duminicala pot aduga idei noi sau pot restrange materialul prezentat.

Autor: Ionel Tuțac

Nr. Pagini: 320

Dimensiuni: 20.5 x 14.5 cm

Anul publicarii: 2021

Coperta: flexibila