Spune NU intimidarii, de John Bevere

"Paseste in autoritatea pe care ti-a dat-o Dumnezeu; altfel, ti-o va lua altcineva si o va folosi impotriva ta." Oricine s-a lasat intimidat la un moment dat in viata! Stii oare de ce s-a intamplat asa sau cum poti face sa nu ti se mai intample? John Bev...

25.00 Lei

"Paseste in autoritatea pe care ti-a dat-o Dumnezeu; altfel, ti-o va lua altcineva si o va folosi impotriva ta."

Oricine s-a lasat intimidat la un moment dat in viata! Stii oare de ce s-a intamplat asa sau cum poti face sa nu ti se mai intample? John Bevere da in vileag amenintari si presiuni, frange stransoarea temerii si te invata cum sa inflacarezi darurile lui Dumnezeu si cum sa instaurezi Imparatia Lui in viata ta.

SI TU POTI ACEASTA!

Infrunta radacinile noduroase ale intimidarii si afla de ce iti este greu sa spui "Nu", de ce te temi de confruntare, de ce te straduiesti sa eviti conflictul si de ce cheltui atata energie cautand sa fii pe placul altora.

Nu lasa teama sa te tina pe loc! Da la o parte depresia, deznadejdea si confuzia, si paseste inainte cu o noua indrazneala si incredere, in puterea lui Isus Cristos.

John Bevere este autorul mai multor bestselleruri si un vorbitor apreciat la diferite conferinte. Impreuna cu sotia lui, Lisa, de asemenea autoare de succes, a infiintat in anul 1990 organizatia Messenger International. Lucrarea lor s-a extins la nivel international, incluzand un program TV, The Messenger, difuzat in 214 de tari. John si Lisa au scris numeroase carti, disponibile si in limba romana: "Momeala Satanei", "Frica de Domnul", "Victorie in pustie", "Glas profetic" si "Adevarata valoare a unei femei" (Lisa Bevere)

Am avut parte de privilegiul de a-l cunoaste de multi ani pe John Bevere, in calitate de coleg in slujire si prieten drag. Cred din toata inima ca Dumnezeu l-a ridicat ca sa aduca un mesaj al victoriei, al credintei si al nadejdii pentru aceasta generatie.

In cartea "Spune nu intimidarii", John Bevere aduce trupului lui Cristos un mesaj oportun si necesar. Noi trebuie sa ne folosim darurile pe care Dumnezeu ni le-a dat pentru a influenta lumea. Dar, in schimb, multi dintre noi dau inapoi, din pricina unor atacuri mai mult sau mai putin subtile indreptate impotriva autoritatii noastre in Cristos.

Satana va pune la cale circumstantele potrivite si se va folosi de oameni pentru a opri pe orice cale darul lui Dumnezeu din tine. Cuvantul lui Dumnezeu mentioneaza multe exemple de credinciosi care s-au lasat intimidati dar care, mai apoi, si-au invins teama si au cucerit victoria: losua, Ghedeon, Neemia si David, ca sa enumeram doar cativa. Biblia ne spune: "Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere" (Isaia54:17).

 

Cu ajutorul acestei carti si al puterii Duhului Sfant, orice credincios poate lasa in urma intimidarea, insusindu-si victoria. Fie ca Dumnezeu sa ridice in generatia aceasta o ostire de razboinici care sa nu dea niciodata inapoi!

-- John Mason | Autor al cartilor "An Enemy Called Average", "Let Go of Whatever", "Makes You Stop" si "Words of Promise"

Te-ar mai putea interesa...