Stalpul de foc, de J.H. Ingraham

Una din cele mai interesante carti pe care le-am citit vreodata. O istorie antica, pe cat de dramatica, pe atat de glorioasa. Pentru cei care iubiti istoria, aceasta capodopera va fi cu adevarat o desfatare! * * * O carte captivanta care prezinta o fran...

15.90 Lei

stoc epuizat

Una din cele mai interesante carti pe care le-am citit vreodata. O istorie antica, pe cat de dramatica, pe atat de glorioasa. Pentru cei care iubiti istoria, aceasta capodopera va fi cu adevarat o desfatare!

* * *

O carte captivanta care prezinta o frantura din istoria fascinanta a Egiptului antic si a Israelului aflat in captivitate. Personaje pozitive si negative, bine conturate, din randul carora se remarca maiestuos Remeses-Moise, printul Egiptului si apoi robul lui Dumnezeu, un model de cinste, altruism si credinciosie. Intamplari pline de suspans care te cuceresc si te determina sa nu renunti la lectura pana la final. O recomand tuturor si sunt sigur ca veti exclana: "S-a meritat!"

Ioan Badelita, doctorand in stiintele educatiei

* * *

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete. Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitud nea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata. Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu. Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.

Prof. Dr. Iosif Ton