Sunt crestin/I am a Christian, editor Voicu Bojan

Trei ani, cincisprezece autori, patru traducatori, trei editori, un designer, un grafician, o gramada de tipografii. O carte personala in care autorii incearca sa isi argumenteze traseul credintei, raspunzand mai degraba intrebarii: "Totusi, daca nu sunt ...

29.00 Lei

Trei ani, cincisprezece autori, patru traducatori, trei editori, un designer, un grafician, o gramada de tipografii. O carte personala in care autorii incearca sa isi argumenteze traseul credintei, raspunzand mai degraba intrebarii: "Totusi, daca nu sunt hindus sau bahai, de ce sunt crestin?"

Chiar, in ce credem fiecare dintre noi si de ce? Cum ar arata puse pe hartie declaratiile noastre de credinta? ce inseamna "primejdia marturisirii" mai ales azi cand relativismul e la moda: sa fii apolitic, neutru, vag, mai degraba sa te identifici cu un anumit grup social, decat pur si simplu sa fii ceva?

Aceasta carte e atipica, seamana mai degraba cu o harta care arata drumul unei calatorii interioare.

Autorii: Andreea Sepi, Anne Garrett, Cristian Mihut, Danut Manastireanu, DIonis Bodiu, Don Lothrop, Dorin Axente, Dorin Muresan, Doru Pop, George Ille, Marius David Cruceru, Mihaela Ursa, Silvian Guranda, Teofil Stanciu, Voicu Bojan.

- editie bilingva

Te-ar mai putea interesa...