Surorile Onofrei - Acolo e pace

Surorile Onofrei - Viorica, Lidia, Tamara si Rebeca - nu se afla la prima experienta muzicala, insa acesta este primul lor album produs si lansat de Studio Speranta. Calitatile vocale native se fac usor remarcate datorita manierei de exprimare muzicala, c...

25.00 Lei

Surorile Onofrei - Viorica, Lidia, Tamara si Rebeca - nu se afla la prima experienta muzicala, insa acesta este primul lor album produs si lansat de Studio Speranta. Calitatile vocale native se fac usor remarcate datorita manierei de exprimare muzicala, care este plina de caldura si insufletire.

Armoniile capata sens si culoare pe un fond orchestral placut ca ritmicitate, aranjamentul instrumental apartinand lui Alin Timofte si Marius Pop. Piesele au textieri si compozitori diferiti, printre acestia numarandu-se cunoscutul Puiu Chibici, Viorica Onofrei, Dan Damian si Ovidiu Bergheanu.

Se observa inca de la prima auditie ca accentul este pus pe melodicitate, remarcabila fiind bucuria si starea de plinatate sufleteasca pe care Surorile Onofrei reusesc sa le sugereze prin interpretarea bogata ca expresivitate.

Intreaga textura materiala a albumului induce o stare coplesitoare de seninatate, mangaiere si liniste, mesajul general indreptandu-ne privirea spre Acela care ne poate oferi pace deplina.