Tandretea luptatorului, de Stu Weber

Titlul original: Tender Warrior "E vremea sa se arate adevaratii barbati!"Nu ne vine usor sa traim ca barbati -- mai cu seama Intr-o cultura nesigura de semnificatia masculinitatii. Ce vor femeile? - se Intreaba multi barbati. Ce asteapta oamenii de la m...

22.00 Lei

stoc epuizat

Titlul original: Tender Warrior

"E vremea sa se arate adevaratii barbati!"
Nu ne vine usor sa traim ca barbati -- mai cu seama Intr-o cultura nesigura de semnificatia masculinitatii. Ce vor femeile? - se Intreaba multi barbati. Ce asteapta oamenii de la mine? Care sunt nevoile copiilor mei?

Lider. Protector. Prieten. Iubit. Barbatilor li se cere sa Indeplineasca o mare diversitate de roluri. Iar obtinerea unui echilibru Intre toate acestea se poate dovedi o sarcina extrem de dificila. Insa Dumnezeu ne-a pus la Indemana un puternic plan de lucru pentru realizarea unei masculinitati echilibrate, iar Stu Weber -- In Tandretea Luptatorului -- arunca o privire patrunzatoare, cu potential transformator, In tainele acestui proiect.

Un "tandru luptator", asemenea unui cercetas de caravana, vegheaza la tot ce se poate ivi pe drumul de urmat; el Isi respecta angajamentele, chiar daca nu Ii este Intotdeauna usor; are o inima ce bate cu tandrete sub platosa armurii; admite ca se afla "sub ordinele unui superior"; Invata sa vorbeasca "limba femeii"; Intelege ca viata sa va afecta generatii Intregi; practica "lansarea copiilor sai" din tolba de sageti; se Infrateste cu alti barbati si, mai presus de orice, se aseamana tare mult cu Cristos.

Trasaturile acestea pot deveni si ale tale! Descopera calea inspre o masculinitate echilibrata prin TANDRETEA LUPTATORULUI si afla care sunt intentiile lui Dumnezeu pentru fiecare barbat.


"Stu Weber ne provoaca sa fim barbatii pe care i-a intentionat Dumnezeu. De dragul sotiilor noastre, al copiilor si al natiunii noastre, nadejdea mea este ca fiecare american va citi si va lua aminte la aceasta memorabila carte."

DAN COATS, senator, Indiana


"In mijlocul unei culturi In care barbatii orbecaie cu disperare, Incercand sa Inteleaga ce Inseamna sa fii barbat, Tandretea luptatorului prezinta un model cu contururi precise al masculinitatii crestine, Invatandu-ne cum sa fim tandri - si totusi darji, sensibili - si totuti puternici."

RON MEHL, pastor al bisericii Beaverton Foursquare Church, Portland, Oregon

Te-ar mai putea interesa...