Termeni și condiții
 • Informații despre site

     Site-ul web www.miculbetleem.ro este administrat de  SC FIGICOS  SRL cu sediul social în Suceava,  str. Lazar Vicol nr. 13

     Cod înregistrare fiscală 6872122

 • Condiții generale de utilizare a site-ului

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor și a termenilor prezentați mai jos, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Prin utilizarea serviciilor site-ului, vă asumați în mod implicit responsabilitatea de a respecta acești termeni și condiții.

Publicarea opiniilor personale (comentarii sau aprecieri la produsele prezentate pe site, precum și mesajele adresate editurii) implică din partea dumneavoastră angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

 • Confidențialitatea datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Libraria Micul Betleem prelucrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei tale ori o altă persoană în vederea îndeplinirii unor operațiuni legitime legate de desfășurarea activităților specifice derulării activității noastre.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor și a chitanțelor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Libraria Micul Betleem nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului www.miculbetleem.ro . De asemenea, Libraria Micul Betleem nu divulgă datele dumneavoastră personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit în acest sens.  

 • Limitarea responsabilităţii

Deşi facem toate eforturile în acest sens, nu garantăm că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi a altor produse prezentate în site).

Ne rezervăm dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.miculbetleem.ro, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile care vă privesc. 

 • Preţuri

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie. Toate preţurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului miculbetleem.ro sunt exprimate în Lei şi conţin TVA, astfel: 5% pentru cărţi şi 19% pentru alte produse.

 

 • Legislaţia aplicabilă

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

 

 • Modalități de plată

Pentru achitarea produselor comandate de pe site-ul miculbetleem.ro, vă punem la dispoziție mai multe metode de plată:

1. Ramburs

Cu serviciul Ramburs, puteți comanda produsele dorite și le veți achita doar în momentul în care acestea ajung la dumneavoastră.

2. Transfer bancar

 • Modalități de livrare a produselor:

Când comandați produse de pe site-ul miculbetleem.ro, aveți posibilitatea să optați între următoarele modalități de livrare:

1. Ridicare de la sediu

2. Curier rapid.

 

 • Costuri de livrare

Pe teritoriul României, pentru comenzile de minim 350 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Pe teritoriul României, pentru comenzile în valoare de până la 350 lei, se adaugă cheltuieli de transport în valoare de 20 lei pentru coletele expediate prin curier rapid

 

 • Termene de livrare

Pe teritoriul României:

 • 1-2 zile lucrătoare prin curierat rapid


În afara României:

Costurile sunt calculate în funcție de greutate și zona de livrare. Vă rugăm să completați corect adresa de livrare, inclusiv codul poștal. În cazul în care ați greșit adresa vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: info@miculbetleem.ro
În cazul comenzilor pentru Europa de Vest, timpii de livrare pot varia în funcție de ziua comenzii. Astfel daca ziua comenzii este apropiată de ziua plecării autocarului, livrarea durează 2-3 zile, însă dacă comandați după ziua plecării autocarului (de obicei plecarea este o singură dată pe săptămână), livrarea poate dura o săptămână

Austria – Atlassib, Tarsin Trans (2-3 zile), Poşta Română (7-21 zile)

Belgia – Tarsin Trans (2-3 zile), Poşta Română (7-21 zile)

Danemarca – Atalssib (2-3 zile), Poşta Română (7-21 zile)

Franţa – Atlassib, Tabita Tour (2-3 zile), Poşta Română (7-21 zile)

Grecia – Lilian Trans (2-3 zile), Poștă Română (7-21 zile)

Germania – Atlassib (2-3 zile), Poștă Română (7-21 zile)

Irlanda – Tarsin Trans (2-3 zile), Poștă Română (7-21 zile)

Italia – Atlassib, Tabita Tour (2-3 zile), Poștă Română (7-21 zile)

Republica Moldova – Poștă Română (7-21 zile)

Regatul Unit(UK) – Tarsin Trans (2-3 zile), Poștă Română (7-21 zile)

România – Fan Courier (1-3 zile), Poşta Română (3-7 zile)

Spania – Atlassib, Tabita Tour(2-3 zile), Poștă Română (7-21 zile)

Statele Unite Ale Americii – Poşta Română (7-21 zile)

Noutati