Timpul meu cu Dumnezeu

Timpul meu cu Dumnezeu31 de istorioare si rugaciuni inainte de culcareIubeste-L pe Dumnezeu in fiecare zi tot mai mult   Text: Cecilie Fodor, Ilustratii: Gustavo Mazali   Copiii, de la cele mai fragede varste, au nevoie de un mic ajutor pent...

49.00 Lei

Timpul meu cu Dumnezeu
31 de istorioare si rugaciuni inainte de culcare
Iubeste-L pe Dumnezeu in fiecare zi tot mai mult

 

Text: Cecilie Fodor, Ilustratii: Gustavo Mazali

 


Copiii, de la cele mai fragede varste, au nevoie de un mic ajutor pentru a-L putea cunoaste pe Dumnezeu. Aceasta carte de istorioare si rugaciuni, relatate intr-un limbaj usor de inteles si ilustrate prin imagini clasice, viu colorate, ii va face sa indrageasca Biblia si sa-si dezvolte deprinderile de a citi si de a se ruga.
Timpul meu cu Dumnezeu este o colectie adorabila de comori ce cuprinde istorioare din Vechiul si Noul Testament. Simplitatea si, in egala masura, acuratetea cu care este relatat textul Bibliei, dar si imaginile pastelate, realizate de Gustavo Mazali, ii va ajuta pe copii sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu.

 

Coperta pufoasa, manerul de plastic ce il ajuta pe copil sa duca peste tot cartea cu el, inchizatoarea din plastic ce tine cartea inchisa la transport, paginile din carton gros ce nu pot fi rupte, povestioare frumoase, ilustratii deosebite si calitatea superioara, sunt lucrurile care vor face aceasta carte una dintre favoritele copilului tau.

 


Cuprins
Vechiul Testament
Creatia
Noe
Avraam si Sara
Iosif
Moise
Iosua
Samson
Rut
David 
Solomon
Ilie 
Estera
Daniel
Iona 
Noul Testament
Un Rege S-a nascut 
La Templu 
Barbatul care nu a putut sa umble
In mijlocul furtunii
Isus vindeca o fetita 
Umblarea pe mare
Aprinde o lumina
Cine este cel mai mare?
Cerul intreg se bucura
Pesti buni si pesti rai
Inmultirea painilor
Ca un copilas
Prietenul lui Zacheu
Cea din urma Cina
Dragostea invinge
O mare surpriza
Cerul