Tot ce am mai de pret pentru Cel Preainalt, de Oswald Chambers

  De aproape 75 de ani, milioane de credincioși din întreaga lume au avut încredere în tovărășia spirituală a acestor meditații zilnice clasice. Chambers a avut un dar deosebit de a extrage esența...

41.90 Lei

 

De aproape 75 de ani, milioane de credincioși din întreaga lume au avut încredere în tovărășia spirituală a acestor meditații zilnice clasice. Chambers a avut un dar deosebit de a extrage esența principiilor biblice și a le condensa în niște meditații impresionante și profunde, care îți schimbă viața. Nu îți ia mult timp să le citești, dar ele îți pot insufla adevărurile eterne ale Bibliei.

În această ediție a cărții Tot ce am mai de preț pentru Cel Preaînalt, ai niște meditații zilnice în limbaj contemporan care sunt proaspete și vitale. Vei prețui conținutul lor și vei descoperi ce înseamnă să-I oferi lui Dumnezeu tot ce ai mai bun pentru scopul Său cel mai măreț – să oferi cu adevărat tot ce ai mai de preț pentru Cel Preaînalt.

Compilată din prelegeri ținute la Bible Training College din Londra și mesaje de seară dintr-o Asociație Creștină a Tinerilor din Egipt din timpul Primului Război Mondial, Tot ce am mai de preț pentru Cel Preaînalt va conferi o puteCompilată din prelegeri ținute la Bible Training College din Londra și mesaje de seară dintr-o Asociație Creștină a Tinerilor din Egipt din timpul Primului Război Mondial, Tot ce am mai de preț pentru Cel Preaînalt va conferi o puternică dimensiune spirituală umblării tale cu Dumnezeu.rnică dimensiune spirituală umblării tale cu Dumnezeu.

Te-ar mai putea interesa...