Triumf prin tragedie, de David Wilkerson

"Dumnezeu, care ti-a vazut dinainte necazul, te-a echipat special ca sa treci prin el, nu fara durere, dar fara pata." - C. S. Lewis   David Wilkerson a experimentat nenumarate provocari si victorii de-a lungul lucrarii sale. A impartasit public u...

24.90 Lei

"Dumnezeu, care ti-a vazut dinainte necazul, te-a echipat special ca sa treci prin el, nu fara durere, dar fara pata."

- C. S. Lewis

 

David Wilkerson a experimentat nenumarate provocari si victorii de-a lungul lucrarii sale. A impartasit public unele din aceste lupte, iar acum ne prezinta marturiile unor oameni care au trecut prin multe incercari.

Multi crestini se concentreaza asupra bunei dispozitii si a cautarii fericirii, insa cand circumstantele ostile le intrerup sau le invadeaza cautarea, sunt obligati sa ia anumite decizii. Oamenii lui Dumnezeu, pe care-i vei intalni in aceasta carte, au ales sa caute raspunsurile la Dumnezeu si, atunci cand L-au cautat pe Tatal, El S-a revelat pe Sine si natura Sa. Vei fi uimit de profunzimea intimitatii cu Tatal, pe care multi dintre ei au castigat-o trecand printr-o tragedie sau greutate.

Cand vei citi cum au triumfat acesti credinciosi prin Isus Cristos vei fi binecuvantat si inspirat in umblarea ta cu El. Unii si-au pierdut copiii, alti au avut cancer si au fost vindecati in mod miraculos, altii au fost abandonati sau au trecut prin alte greutati. Firul comun al marturiei lor este prezenta si harul credincios al lui Dumnezeu in viata lor, chiar si in acele momente cand, confruntati cu slabiciunile lor omenesti, s-au indoit de El.

David Wilkerson a fost mai bine de patru decenii varful de lance intr-un domeniu de avangarda pentru cauza lui Cristos. In 1958 a fondat Teen Challenge, un program crestin de reabilitare a drogatilor si alcoolicilor. Cele peste treizeci de carti - inclusiv celebra Crucea si pumnalul - au produs convingeri si incurajare Bisericii de-a lungul celei de-a doua jumatati a secolului douazeci. In 1987, pastorul Wilkerson a fondat biserica Time Square din New York City, unde slujeste in continuare ca pastor senior. Predicile lui sunt difuzate in intreaga lume prin literatura, casete video si audio. Pastorul Wilkerson si sotia lui, Gwen, locuiesc in New York City. Au patru copii si unsprezece nepoti.

 

CUPRINS

Partea intai
Vindecari miraculoase
Partea a doua
Abandonare
Partea a treia
Copiii
Partea a patra
Invatand prin incercari
Partea a cincea
Slujind si ingrijind de altii
Partea a sasea
Moartea celor dragi
Partea a saptea
Mai multe marturii despre triumf

Te-ar mai putea interesa...