Un an de meditatii despre limbajele dragostei, de Gary Chapman

"Atunci cand doi oameni se consacra unul atluia - si maia les atunci cand se consacra sa isi comunica dragostea unul altuia prin cele cinci limbaje ale dragostei - se produce o schimbare pozitiva." Gary Chapman   Cum anume comunici tu dragostea? O...

58.00 Lei

"Atunci cand doi oameni se consacra unul atluia - si maia les atunci cand se consacra sa isi comunica dragostea unul altuia prin cele cinci limbaje ale dragostei - se produce o schimbare pozitiva."

Gary Chapman

 

Cum anume comunici tu dragostea? Oamenii exprima si primesc dragostea in moduri diferite - prin timp de calitate, cuvinte de incurajare, cadouri, acte de slujire saua tingere fizica. Dr. Gary Chapman, expert in relatii si autor al cartii Cele cinci limbaje ale iubirii, este cel mai in masura sa iti arate cum sa comunici dragostea eficient, cu autenticitate si consideratie in fiecare zi.

Meditatia fiecarei zile contine un citat biblic, un mesaj elocvent despre comunicarea dragostei si o rugaciune. Petrece acest an apropiindu-te de persoanele pe care le iubesti cel mai mult.

Dr. Gary Chapman este autorul bestsellerului Cele cinci limbaje ale iubirii si al cartii Cele patru anotimpuri ale casniciei. Este director al organizatiei Marriage and Family Life Consultants, vorbitor cunoscut la nivel international si gazda a emisiunii radiofonice A Love Language Minute [Un minut despre limbajele dragostei], difuzata de peste 100 de posturi de radio de pe tot cuprinsul Americii de nord. El si sotia, Karolyn, locuiesc in Carolina de Nord

Te-ar mai putea interesa...