Un oaspete neasteptat, de Christoph von Schmid

Christoph Von Schmid a fost autorul favorit al multor colectionari. Aceasta colectie incantatoare a povestirilor scurte scrise de Von Schmid ilustreaza intr-un mod minunat iubirea lui Dumnezeu si planul Sau desavarsit. In ceasurile noastre de incercare pu...

8.90 Lei

stoc epuizat

Christoph Von Schmid a fost autorul favorit al multor colectionari. Aceasta colectie incantatoare a povestirilor scurte scrise de Von Schmid ilustreaza intr-un mod minunat iubirea lui Dumnezeu si planul Sau desavarsit. In ceasurile noastre de incercare putem sta linistiti stiind ca Dumnezeu cunoaste totul si este un ajutor prezent oricand in vreme de nevoie. Ca in toate lucrarile lui Von Schmid, exista un element de incercare severa si de pierdere care pare ireparabila. Dar rascumpararea neasteptata este aproape pentru cei care cred in Dumnezeu in ciuda imprejurarilor pe care le infrunta.

***

Aceasta carte contine trei povestiri in care autorul ilustreaza providenta si planul desavarsit al lui Dumnezeu. In ceasurile cele mai intunecate putem ramane linistiti pentru ca El stie cand sa vina in ajutorul nostru.