Un refugiu sigur, de Jocelyn Green

„O poveste palpitantă… Green nu lasă nicio piatră neîntoarsă când vine vorba să țeasă o poveste, conferindu-i o profunzime și o finețe a detaliilor care redau cu acuratețe atmosf...

53.00 Lei

„O poveste palpitantă… Green nu lasă nicio piatră neîntoarsă când vine vorba să țeasă o poveste, conferindu-i o profunzime și o finețe a detaliilor care redau cu acuratețe atmosfera perioadei istorice a romanului. Un refugiu sigur și dârzele sale personaje vă vor lăsa fără cuvinte, iar deznodământul vă va satisface pe deplin.“

–Laura Frantz, autoarea romanului The Lacemaker

Fuge de o revoluție doar ca să dea de alta―deși nu-și dorește decât liniște și pace

Dantelăreasa Vivienne Rivard nu și-ar fi închipuit vreodată că meșteșugul ei i-ar putea pune viața în primejdie. Cu toate acestea, în Franța măcinată de revoluție, toți nobilii, precum și cei asociați cu aceștia, sunt condamnați la moarte prin decapitare. Vivienne fuge în Philadelphia, dar acolo, în Cartierul Francez, dă peste aceleași pericole, când simpatizanții revoluției amenință viața băiatului rămas în grija ei, pe care unii îl suspectează că ar fi însuși prințul moștenitor al tronului Franței. Se poate oare ca refugiul cunoscut sub denumirea de Azilul Francez să îi ofere adăpost pentru tot restul vieții?

Ofițerul Liam Delaney a luptat onorabil în Revoluția Americană, dar acum, când noul guvern a instituit o taxă abuzivă, care îi afectează propria familie, principiile democratice pentru care a luptat par să fi dispărut. El nu dorește decât să-și lucreze pământul atât de greu câștigat, de la marginea Azilului, dar în curând se trezește implicat în tensiunile iscate de revolta producătorilor de whiskey. La un moment dat cunoaște o tânără și frumoasă franțuzoaică proaspăt sosită de la Paris și se pomenesc amândoi implicați într-o luptă neașteptată, având drept miză pacea și siguranța după care tânjesc.

Jocelyn Green este autoarea premiată a mai multor cărți de ficțiune și nonficțiune, printre care se numără romanele Însemnul regelui și Wedded to War, ambele finaliste ale Christy Award, precum și The 5 Love Languages Military Edition, pe care a scris-o în colaborare cu Dr. Gary Chapman. Jocelyn locuiește în Cedar Falls, Iowa, împreună cu soțul și cu cei doi copii ai lor.

 

Nr. pagini: 394

Dimensiune: 14. 5 x 20. 5 cm

Coperta: flexibila

An aparitie: 2022

Te-ar mai putea interesa...