Vanturi tomnatice, de Janette Oke

In pragul maturitatii, lumea lui Josh inseamna studii, viata cu matusa Lou si cu barbatii din familie si, de asemenea, include si cate o excursie la pescuit. Cand soseste un nou invatator, Josh infloreste sub incurajarile lui la fel cum se bucura de aten...

30.00 Lei

In pragul maturitatii, lumea lui Josh inseamna studii, viata cu matusa Lou si cu barbatii din familie si, de asemenea, include si cate o excursie la pescuit.

Cand soseste un nou invatator, Josh infloreste sub incurajarile lui la fel cum se bucura de atentiile frumoasei fiice a invatatorului.
Josh se confrunta cu intrebari privitoare la viata si la dragoste si cu privire la el insusi.

Un nou anotimp - si noi alegeri pentru Josh...

Janette Oke s-a nascut in Champion, Alberta, in familia numeroasa a unui fermier din preriile Canadei si a crescut inconjurata de rasete si de dragoste. A absolvit Colegiul Biblic Mountain View din Alberta, unde l-a intalnit pe sotul ei, Edward, cu care s-a casatorit in mai 1957. Dupa ce au slujit in bisericile din Indiana si din Canada, familia Oke si-a petrecut cativa ani in Calgary, unde Edward a lucrat pe cateva posturi la diferite scoli universitare, in timp ce Janette a continuat sa scrie. Ea a scris peste patruzeci de romane pentru adulti si pentru copii, iar vanzarile ei de carte insumeaza aproape 30 de milioane de exemplare.
Familia Oke are trei fii si o fiica, toti casatoriti, si se bucura de doisprezece nepoti. Edward si Janette sunt activi in biserica locala si locuiesc langa Didsbury, Alberta.

Cuprins

Personaje
1. O surpriza de toamna
2. Pledoaria
3. Putin ajutor
4. La drum
5. Locul de tabara
6. Izvorul
7. Intoarcerea acasa
8. Din nou la scoala
9. Noul dascal
10. Viscolul
11. Camellia
12. Rolul de meditator
13. Frumoasele si vechile zile de scoala?
14. Razbunare
15. Intrebari si raspunsuri
16. Craciunul
17. Inapoi la scoala
18. Zile grele
19. Primavara
20. Durere
21. Bebelusul
22. Adaptare
23. Refacere
24. La pescuit
25. Lectii de viata
26. Inceputul

Te-ar mai putea interesa...