Veniti cei insetati, de Max Lucado

Cu totii stim cum e sa fii insetat -- atat din punct de vedere fizic cat si spiritual. Acea tanjire pentru a-ti potoli gura uscata poate fi puternica. Dar o inima uscata -- este insuportabila. Ai nevoie de improspatare, si ai nevoie de ea acum. Daca inima...

29.90 Lei

Cu totii stim cum e sa fii insetat -- atat din punct de vedere fizic cat si spiritual. Acea tanjire pentru a-ti potoli gura uscata poate fi puternica. Dar o inima uscata -- este insuportabila. Ai nevoie de improspatare, si ai nevoie de ea acum. Daca inima ta a devenit putin tare, daca duhul tau a secat, daca inima ta este uscata, ai venit in locul potrivit. In paginile acestei carti, Max ne conduce catre f-a-n-t-a-n-a pe care ne-o asigura Dumnezeu. Si, la fel de important, Max ne arata cum sa primim din partea lui Dumnezeu tot ceea ce El tanjeste sa ne ofere. Deseori este dificil pentru noi sa primim. Dar Max ne ajuta sa intelegem ca, mai mult decat orice, Dumnezeu doreste ca noi sa primim, sa venim insetati si sa bem profund din apa vie care este la dispozitia fiecaruia dintre noi.

Din Cuvant inainte, de Michael W. Smith

Ai sorbit vreodata dintr-o balta? Ai baut din potopul vietii? Exista lucruri in apa aceea pe care n-ar fi trebuit sa le bei niciodata.
Pastile? Ele s-ar putea sa inabuse durerea, dar nu pot vindeca o inima. Banii? Bineinteles ca ei pot cumpara lucrurile necesare pentru supravietuirea trupului tau, dar nu pot asigura nevoile sufletului tau. Religia? S-ar putea sa linisteasca, dar nu poate satisface niciodata. Activitatea bisericii ar putea ascunde setea, dar numai Cristos o poate potoli.
Nu tanjesti sa scoti din ascunzatoare frica... anxietatea... vinovatia? Poface asta. Toate sunt binevenite. Nu trebuie sa fii bogat, religios sau plin de succes; este nevoie doar sa urmezi instructiunile referitoare la ce anume -- sau mai bine, pe cine anume -- sa bei. Pe El.
De dragul celor care au nevoie de dragostea ta, hidrateaza-ti sufletul! Tine seama de setea ta. Bea adanc si frecvent. Si din tine vor curge rauri de apa vie.

Cuprins

Cuvant inainte
Multumiri
Meagan
1. Inima deshidratata

Partea intai
Accepta lucrarea Lui
2. Vaccinarea impotriva pacatului
3. Cand harul se adanceste
4. Cand moartea devine nastere
5. Cu inima indreptata spre casa

Partea a doua
Bazeaza-te pe puterea Lui
6. Speranta pentru Orasul Daramat
7. Asteptand puterea
8. Manusa lui Dumnezeu
9. Nu depinde de tine

Partea a treia
Increde-te in domnia Lui
10. In Dumnezeu (aproape) ne incredem
11. Ingrijorat? Nu trebuie sa fii
12. Ingerii vegheaza asupra ta
13. Cu Dumnezeu ca pazitor al tau

Partea a patra
Primeste dragostea Lui
14. Mergand in adancime
15. Ai auzit usa zanganind?
16. Infrunta eternitatea fara frica
17. Daca Dumnezeu ti-ar scrie o scrisoare

Ghidul cititorului
Note

Te-ar mai putea interesa...