Viata devotionala personala, de Bobby Moore

"Aceasta carte este rezultatul peregrinarilor mele prin viata devotionala personala. Cred cu toata convingerea ca cea mai importanta activitate in viata oricarui crestin este viata lui devotionala. Intalnirea mea zilnica cu Dumnezeu in Cuvantul Sau, in ru...

20.00 Lei

"Aceasta carte este rezultatul peregrinarilor mele prin viata devotionala personala. Cred cu toata convingerea ca cea mai importanta activitate in viata oricarui crestin este viata lui devotionala. Intalnirea mea zilnica cu Dumnezeu in Cuvantul Sau, in rugaciune si in inchinare a devenit prioritatea numarul unu in viata mea. Indiferent cine sunteti si care sunt circumstantele vietii voastre, viata devotionala personala poate deveni o aventura palpitanta care sa va schimbe viata."

Dr. Bobby Moore

 

Dr. Bobby Moore este de douazeci si opt de ani pastor senior al Bisericii Baptiste Broadway din Southaven, Mississippi. Impreuna cu sotia sa, Joyce, au patru copii si unsprezece nepoti. El este de asemenea autorul cartilor How to Have the Best Year of Your Life si The Great Commission Army.

Te-ar mai putea interesa...