Vindecarile divine. O abordare biblica pe intelesul tuturor, de Daniel Muresan

Aceasta carte a fost scrisa ca un manifest prin care biserica este chemata sa se intoarca la valorile biblice si sanatoase din punct de vedere spiritual. Realizand ca diavolul a instaurat in biserica acestei generatii un regim totalitar dominat de scepti...

33.00 Lei

Aceasta carte a fost scrisa ca un manifest prin care biserica este chemata sa se intoarca la valorile biblice si sanatoase din punct de vedere spiritual.

Realizand ca diavolul a instaurat in biserica acestei generatii un regim totalitar dominat de scepticism, indoiala si necredinta in lucrarea Duhului Sfant, in special in ce priveste vindecarile divine, lansam acest manifest, cu speranta ca , desi unii il vor neglija sau respinge, altii totusi se vor opri, il vor citi si il vor analiza in lumina Scripturii. Nadajduim ca, prin puterea Duhului lui Dumnezeu, acest regim malefic va fi indepartat si desfiintat.

Manifestul nu este scris intr-un spirit de judecata sau acuzator la adresa fratilor credinciosi, ci vine dintr-o inima plina de sfanta gelozie pentru aratarea gloriei lui Dumnezeu in aceasta generatie.

Aceasta generatie de crestini trebuie sa se intoarca la relevanta bisericii de la inceput! Sa ne rugam Domnului ca El sa aduca vremea sa fim si noi trasi la raspundere de vindecarile divine savarsite in mijlocul nostru, ca sa putem raspunde asemeni inaintasilor nostri in credinta: "Fiindca suntem trasi astazi la raspundere pentru o facere de bine facuta unui om bolnav si suntem intrebati cum a fost vindecat, s-o stiti toti si s-o stie tot norodul lui Israel! Omul acesta se infatiseaza inaintea voastra pe deplin sanatos in Numele lui Hristos din Nazaret" (Faptele Apostolilor 4:9-10)

Vindecarile divine, alaturi de minuni si alte semne supranaturale, au un rol secundar si totodata indispensabil in planul lui Dumnezeu de a confirma Evanghelia mantuitoare, de a intari veridicitatea acesteia si de a demonstra puterea ei. Ni s-a incredintat o Evanghelie deplina pe care trebuie s-o proclamam si s-o adeverim, pentru ca cei ce o primesc sa beneficieze de o mantuire deplina.

Te-ar mai putea interesa...