Visul implinit al iubirii, de Janette Oke

O IMPRESIONANTA POVESTE DESPRE BUNATATE SI PRIETENIE Visul implinit al iubirii - CARTEA A SASEA Belinda, "copilul surpriza" al sotilor Davis, Marty si Clark, a avut intotdeauna o inima plina de bunatate fata de cei aflati in suferinta. Fratele ei, docto...

30.00 Lei

O IMPRESIONANTA POVESTE DESPRE BUNATATE SI PRIETENIE

Visul implinit al iubirii - CARTEA A SASEA

Belinda, "copilul surpriza" al sotilor Davis, Marty si Clark, a avut intotdeauna o inima plina de bunatate fata de cei aflati in suferinta. Fratele ei, doctorul Luke, o indruma spre cariera de sora medicala si o invita sa devina asistenta lui. Insa va avea ea oare taria launtrica necesara pentru a se confrunta cu suferinta unor oameni ale caror trupuri, minti si sentimente au nevoie de vindecare? Si ce se va intampla cand Belinda, Amy Jo si Melissa, se indragostesc de acelasi baiat?

Prinsa intre copilarie si responsabilitatile vietii de adult, Belinda accepta cu toata inima aceste provocari.

Mostenirea autoarei JANETTE OKE a ajuns dincolo de zecile de romane pe care le-a scris sau dincolo de Premiul Christy, de Medalionul de Aur si alte distinctii pe care le-a castigat, sau chiar dincolo de tendintele editoriale influentate de succesul sau scriitoricesc. Este cel mai bine reprezentata de miile de scrisori primite de la cititori din intreaga lume, ale caror inimi si minti au fost atinse in mod deosebit de povestirile sale. Totul a inceput de la povestirea "Invaluiti de iubire" care a deschis seria sa de volume cu doua decenii in urma.

Cuprins

1. Belinda
2. Doctorul Luke
3. Duminica
4. Vizite medicale
5. O surpriza
6. Planuri
7. Melissa Joy
8. Prima zi
9. Verisori
10. Scoala
11. Inapoi la rutina
12. O urgenta
13. Noii vecini
14. Marturisirea
15. Invatatoarea e invitata la masa
16. Mandrie
17. Ajutor platit
18. Adaptare
19. Triunghiul
20. Ajutandu-l pe Luke
21. Un accident?
22. Prezentari
23. Ziua de nastere
24. Un vizitator
25. Clarificare

Te-ar mai putea interesa...