Visuri rascumparate, de Sally John

Odata cu strafulgerarea unui glont, lumea lui Sheridan Montgomery se narui. Sotul ei, Eliot, ambasadorul Statelor Unite in Venezuela, supravietuise tentativei de asasinat, insa nu avea sa mai fie niciodata omul dinainte, iar Sheridan acceptase gandul ca ...

31.90 Lei

Odata cu strafulgerarea unui glont, lumea lui Sheridan Montgomery se narui.

Sotul ei, Eliot, ambasadorul Statelor Unite in Venezuela, supravietuise tentativei de asasinat, insa nu avea sa mai fie niciodata omul dinainte, iar Sheridan acceptase gandul ca nici casatoria lor nu avea sa mai semene cu cea de care se bucurasera pana atunci.

Insa, cand un barbat pe care Sheridan sperase sa nu-l mai vada vreodata ii aduce vesti noi despre trecutul ei, viata acesteia aluneca pe un drum laturalnic, pe o carare ca o face sa puna sub semnul indoielii tot ce crezuse ca stie despre sine, despre sotul ei si despre viata lor de cuplu.

O promisiune dainuie pentru totdeauna, chiar daca totul s-a schimbat? Cu sinceritate si cu sensibilitate, autoarea de succes Sally John deapana o poveste miscatoare, despre intorsaturile neasteptate pe care le poate lua viata si despre speranta ca nu e niciodata prea tarziu sa ne intoarcem pe drumul cel bun.