Vreau sa ma casatoresc, de Walter Trobisch

"Vreau sa ma casatoresc" porneste de la o vizita misionara in Africa, la invitatia unei biserici de acolo, pentru o serie de prelegeri despre casatorie. Combinand cu maiestrie peripetiile din perioada acestei vizite, intrebarile si situatiile cu care s-a...

14.90 Lei

stoc epuizat

"Vreau sa ma casatoresc" porneste de la o vizita misionara in Africa, la invitatia unei biserici de acolo, pentru o serie de prelegeri despre casatorie.

Combinand cu maiestrie peripetiile din perioada acestei vizite, intrebarile si situatiile cu care s-a confruntat, cu framantarile umane universale, indiferent de continent si cultura, autorul discuta intr-un mod atractiv, personal, nu abstract, problematica specifica pregatirii pentru casatorie, cat si intelegerea acesteia dintr-o perspectiva biblica. El abordeaza pe rand problema curtarii, a alegerii partenerului potrivit, a cunoasterii voii lui Dumnezeu si a distingerii calauzirii divine in alegerea viitorului tovaras de viata. Discuta, de asemenea, chestiunea limitelor in relatia fizica inainte de casatorie, a moralitatii relatiilor sexuale inainte de casatorie, a acceptarii unui partener cu un trecut manjit de pacat, a construirii unei temelii solide din punct de vedere spiritual si afectiv pentru mariaj, cat si a modului corect de rezolvare a conflictelor inerente vietii de cuplu.