Vremea culesului. Seria Surorile din comitatul Shenandoah. Vol.2, de Michael Phillips

Mayme si Katie sunt doaa fete din doua lumi diferite, aduse impreuna in haosul lasat in urma de Razboiul Civil. Supravietuirea celor doua adolescente depinde doar de istetimea si de buna lor colabarare. Pas cu pas, fetele leaga o prietenie trainica, invat...

37.00 Lei

Mayme si Katie sunt doaa fete din doua lumi diferite, aduse impreuna in haosul lasat in urma de Razboiul Civil. Supravietuirea celor doua adolescente depinde doar de istetimea si de buna lor colabarare. Pas cu pas, fetele leaga o prietenie trainica, invatand sa-si puna reciproc in valoare punctele-forte si sa-si suplineasca slabiciunile. Din lupta lor de a ramane in viata se naste si o constiinta tot mai puternica a iubirii lui Dumnezeu si a purtarii Lui de grija, dar totodata si planul, inca neclar, de a tine plantatia Rosewood functionala.

Volumul duce mai departe poveste povestea inceputa in Vegheate de ingeri, avandu-le in prim-plan pe cele doua protagoniste sarmante, dar atat de diferite, si misunea lor secreta de a oferi un refugiu celor pe care razboiul i-a lasat in voia sortii si fara niciun sprijin.