Zborul indepartat al iubirii, de Janette Oke

Al saptelea volum din seria de romane Invaluiti de iubire. INDRAGITA POVESTE DESPRE O TANARA GATA SA TRAIASGA PE CONT PROPRIU Belinda Davis este nelinistita. Cand prietenele ei se casatoresc si au copii, incepe sa se intrebe ce are Dumnezeu pregatit pen...

30.00 Lei

Al saptelea volum din seria de romane Invaluiti de iubire.

INDRAGITA POVESTE DESPRE O TANARA GATA SA TRAIASGA PE CONT PROPRIU

Belinda Davis este nelinistita. Cand prietenele ei se casatoresc si au copii, incepe sa se intrebe ce are Dumnezeu pregatit pentru ea. Viata ei ca sora medicala pare monotona si comuna. Ea tanjeste dupa intamplari captivante si aventura.
Cand intalneste o doamna in varsta care are nevoie de ingrijire medicala, Belinda accepta imediat invitatia de a calatori la Boston, un oras, mare, plin de viata, atat de diferit de oraselul de preerie in care a crescut ea. Oportunitatile de a citi carti, de a merge la teatru si splendorile vietii o incanta... pentru un timp. Dar in ciuda sigurantei financiare, in ciuda nenumaratelor experience noi si chiar a unei povesti de dragoste, Belinda ramane tot nelinistita, singura si pustie in universu-i interior.

Intintandu-si aripile, a parasit ea mai mult decat casa si familie ?

Mostenirea autoarei JANETTE OKE a ajuns dincolo de zecile de romane pe care le-a scris sau dincolo de Premiul Christy, de Medalionul de Aur si alte distinctii pe care le-a castigat, sau chiar dincolo de tendintele editoriale influentate de succesul sau scriitoricesc. Este cel mai bine reprezentata de miile de scrisori primite de la cititori din intreaga lume, ale caror inimi si minti au fost atinse in mod deosebit de povestirile sale. Totul a inceput de la povestirea "Invaluiti de iubire"" care a deschis seria sa de volume cu doua decenii in urma.

Cuprins

1. La sfarsitul unei zile lungi
2. Discutie intre fete
3. Petrecere in sat
4. Timpul trece atat de repede
5. Inapoi la treaba
6. Rand
7. Cina
8. Amy Jo
9. Accident
10. Preocupare
11. Intristare
12. O noua suferinta
13. Pacienta
14. O vara ocupata
15. Confuzie
16. Cina
17. Cautand raspunsuri
18. Schimbari
19. Boston
20. Acomodarea
21. O viata noua
22. Ceva neasteptat
23. Pierre
24. Orizonturi largite
25. Gust pentru calatorie
26. Descoperirea